/Ilfov/Psiholog

Liliana Dinescu - Cabinet psihologie, Militari, Sector 6 - Chiajna, Rosu

Bloc 1, Strada Narciselor 4, Roșu 077042, România

Liliana Dinescu - Cabinet psihologie, Militari, Sector 6 - Chiajna, Rosu
Psiholog
5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2V7+VW Roșu, România
+40 726 431 519
cabinet-psihologie-lilianadinescu.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Theodora Adina Rotaru
Theodora Adina Rotaru2 ani în urmă
O recomand cu aceeași caldura si același drag pe care le primesc din partea partea dânsei la fiecare sedinta. Un psiholog care pe lângă dovada de profesionalism și experienta, o simt mereu prezenta si atenta la cele mai mici detalii, reușind astfel ca de fiecare data sa extraga si sa scoată în evidenta partea cea mai frumoasa a lucrurilor indiferent cât de negre și urate le pot prezenta. Un om blând, empatic si pozitiv, mereu acolo pregatit sa te ajute cu o propunere, un exercițiu, un sfat sau o intrebare potrivita. Multumes dna Liliana pentru toată răbdarea și incurajarile primite exact atunci când aveam mai mare nevoie de ele!
Apetrei Marian
Apetrei Marian2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Nu veti regreta!
Denisa D. Ene
Denisa D. Ene2 ani în urmă
O recomand cu încredere și drag pe doamna psiholog Liliana Dinescu tuturor persoanelor care se află într-un moment/ situație dificilă.
Stefania Ciulei
Stefania Ciulei2 ani în urmă
Inca de la prima sedinta am simtit ca stau de vorba cu o prietena veche care ma intelege. Ma simt in largul meu si libera sa spun tot ce simt iar doamna psiholog vine cu cele mai bune raspunsuri si cele mai profunde intrebari. Datorita ei simt ca evoluez si imi vindec traumele. Multumesc, doamna psiholog!
Miu M
Miu M2 ani în urmă
Aparte de profesionalismul pe care l-am observat la doamna psiholog , am găsit un om empatic in preajma căruia m-am simțit eu , cu care pot discuta liber fără a ma simți judecată .
In urma ședințelor , am plecat mereu cu o viziune noua și sănătoasă asupra problemelor cu care m-am confruntat .
O recomand cu toată încrederea și caldura, de care și doamna psiholog da dovanda din momentul in care interacționezi cu aceasta .
Razvan onuta
Razvan onuta3 ani în urmă
Am lucrat cu Liliana pentru rezolvarea unor probleme personale din care credeam ca nu mai am iesire si am regasit la capatul celalalt al relatiei un profesionist si un om bland, dornic mereu sa ajute. Multumesc pentru spijin si intelegere!
Rica Ciobanu
Rica Ciobanu2 ani în urmă
Multumesc dnei psiholog, ca a reusit sa ma ajute sa trec peste starea dificila in care m am aflat! O recomand cu caldura!
Delia Andrada
Delia Andrada2 ani în urmă
Înțelegere și empatie: doamna psiholog creează un spațiu sigur de exprimare și vindecare. Un ajutor considerabil, recomand cu mare căldură.
Locații recomandate