/Iasi/Psiholog

Dr. Tudor-Stefan Rotaru

Bulevardul Carol I 4, Iași 700505, România

Dr. Tudor-Stefan Rotaru
Psiholog
4.9
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HCG+P6 Iași, România
+40 745 088 849
psihoterapeutiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–14
Marți: 16–20
Mirecuri: 11–14
Joi: 11–14
Vineri: 11–14
Sâmbătă: 11–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lambda S
Lambda S2 ani în urmă
A fost o experienta placuta sa vorbesc cu Tudor. M-a ajutat sa ies dintr-o perioada mai neagra, reusind sa ies invingator intr-un final. Recomand cu drag!
Madalina Picioroaga
Madalina Picioroaga2 ani în urmă
Am ajuns la dr.Tudor Ștefan Rotaru într-o perioada dificila pentru mine, încă de la prima ședință m am simțit relaxata și am putut sa ii spun tot ce am pe suflet, eu fiind o persoana foarte timida.Abia așteptam să merg la ședința următoare pentru ca ma simțeam foarte relaxata și plecam de la cabinet cu o stare de bine. Ma ajutat enorm terapia, astăzi sunt foarte bine, foarte fericita și asta datorita lui. Va mulțumesc mult! Dr Tudor Ștefan Rotaru is the best!!
Unicorn X Unicorn
Unicorn X Unicorn2 ani în urmă
Tudor este un terapeut deosebit, iar cand spun deosebit, ma refer la metodele ce le foloseste in sedintele de terapie. La inceputul sedintelor, sincera sa fiu, eram putin sceptica, dar am observat ca au avut un impact super pozitiv pe mine. Trei ani de suferinta trecuse, fara prea multa speranta, iar Tudor a facut magie. De asemenea, dupa terapia cu el, nu intelegeam de ce sunt atat de focusata sa duc pana la capat un proiect pe care il planuisem demult si mi-am dat seama ca tot sedintele de terapie au lucrat la rotitele din creierul meu.
Tudor citeste printre cuvinte. Adesea, noi nu putem identifica cu usurinta ceea ce vrem de fapt, iar el face asta. Pe langa omul care are putere de intelege foarte mare, este si super smart. Like it .
Multumesc Tudor pentru tot!
Ramona Martinas
Ramona Martinas2 ani în urmă
In urma ședințelor cu Tudor, am făcut niște schimbări considerabile in viața mea, pe care mi le doream de mult și pentru asta sunt foarte fericita. Când ma uit in urma, reușesc sa vad progresele uimitoare pe care le-am făcut împreuna și pentru asta ii sunt recunoscătoare. Cred ca am fost norocoasa sa îl cunosc pe Tudor in calitate de psihoterapeut, pentru ca mai apoi sa mă bucur de nenumăratele sale calități umane și sa vorbim despre absolut ORICE cu deschidere și înțelegere. Multumesc!
LateThank You
LateThank You2 ani în urmă
Pentru mine Tudor a fost persoana potrivita. Exterienta a fost mai mult decat cele 3 sedintele: a tinut constant legatura intr-o perioada dificila si mi a dat indrumarea necesara. M-a pus i legatura cu o persoana extraordinara care a trecut prin situatii si mai grele si am avut multe de invatat de la amandoi.
Eduard Munteanu
Eduard Munteanu2 ani în urmă
Adolescența este una dintre cele mai frumoase perioade din viața oricărui om, însă cred că ceea ce o face specială este trecerea fulgerătoare de la un moment plin de extaz, către clipele în care ne simțim nesiguri de alegerile noastre. Eu l-am întâlnit pe dr. Tudor-Ștefan Rotaru, Tudor cu îmi place să îi spun, în unul dintre cele mai dificile momente și sunt mândru că acum pot spune că mi-am câștigat un prietene pe care îl pot contacta mereu pentru un sfat, o vorbă bună. În fiecare dintre noi apare nevoia de a comunica, de a găsi o persoană cu care să împărțim gândurile care ne copleșesc, însă eu am avut norocul de a găsi un specialist, care nu doar că a reprezentat „umărul” pe care m-am descărcat, ci, mai mult de atât, soluția pentru greutățile pe care le-am trăit.
Dan boacna
Dan boacna2 ani în urmă
Îl recomand pe Tudor oricui ajunge în punctul în care , pentru orice motiv, consideră că e nevoie de îndrumarea unui terapeut pentru a-i oferi o altă perspectivă. Tudor crede în ce face, deține și combină tehnici diferite pentru a putea oferi soluția cea mai bună. Ascultă fără să judece și oferă mediul potrivit pentru a discuta deschis și cu încredere. Este om deosebit și un foarte bun profesionist.
Yyyy 45
Yyyy 452 ani în urmă
Un om dedicat profesiei sale. Pe mine nu doar că m-a ascultat, dar a și analizat fiecare aspect din povestea mea, pentru a-mi oferi cele mai bune soluții, soluții pe care eu până în acel moment nu am fost capabilă să le văd. Este o fire foarte empatică, analitică, care merge până la capăt pentru a găsi rezolvarea. Orice psihoterapeut știe să asculte, însă dr.Tudor Ștefan Rotaru are ceva al său, ceva ce îl diferențiază de majoritatea, și anume - este aproape de clientul său; și simți ca e acolo întru totul pentru tine.
Locații recomandate