/Hunedoara/Psiholog

Bioclinica - punct de recoltare analize medicale

Strada George Enescu nr. 13, Hunedoara 331056, România

Bioclinica - punct de recoltare analize medicale
Psiholog
1.9
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW34+M8 Hunedoara, România
+40 254 748 821
bioclinica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: 8–10
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vivienne-Alexandra Knebel
Vivienne-Alexandra Knebel2 ani în urmă
Personalul e lipsit de profesionalism iar felul în care se vorbește cu clienții lasa extrem de mult de dorit.
Sorin Bozdoc
Sorin Bozdoc2 ani în urmă
Am nimerit sâmbăta o asistenta necooperanta și cu lipsă de tact față de clienți. Parcă am obligat-o eu să vina sâmbăta la muncă. Pe de alta parte, de săptămâni bune POS nu funcționează, nu se poate plăti cu card. Se invoca aceleași motive... Nu se poate stabili conexiune. Dar nici nu te anunță de cum intri ca NU se poate plăti cu card. Dacă nu ai Cash, trebuie sa cauți bancomat??? Nu recomand Bioclinica din Hunedoara
Anca Lupu
Anca Lupu2 ani în urmă
Cum se face că analiza pentru testul de toleranta la glucoza durează o ora la ei, când aceasta analiza presupune recoltarea de sânge la o oră și, ulterior, după încă o ora de la ingerarea cantității de glucoza, deci în total presupune sa se stea in clinica 2 ore?!?! Eu nu am încredere în cei de la Bioclinica Hd
Oprica Adelina
Oprica Adelina4 ani în urmă
Nu merita nici o stea. Pt a nu strica reactivi pt analizele oamenilor si a face cat mai multi bani, pt ca nu ii mai satură D-zeu de bani....aceasta firma odata ce te au la ei in calculator cu aceeași analiză iti da acelasi raspuns de fiecare dată. Mi-am facut analizele pe banii mei de 4 ori într-o lună , deși am urmat tratamentulcorespunzător si tot rele imi ieșeau. Asa ca am mers la un alt laborator si au iesit bine.
Ramy Sweety
Ramy Sweety6 ani în urmă
Mereu "nu au" fonduri.
Elisabeta Drusut
Elisabeta Drusut6 ani în urmă
Bogdan k629g
Bogdan k629g2 ani în urmă
M-au intepat de vreo 3 ori ,desi nu am avut pana la ei niciodata aceasta problema.Nu imi este frica si doamna tot imi tot zicea ca este vina mea,asta ca sa acopere lipsa de profesionalism.
Cristina Ghenea
Cristina Ghenea2 ani în urmă
Eu am avut o experiență foarte ok de fiecare dată când am revenit. Personalul este amabil, iar rezultatele se trimit prin e-mail destul de rapid.
Locații recomandate