/Galati/Psiholog

Calin Magda-Cabinet Individual de Psihologie,Psiholog-Psihoterapeut Galati,Romania

Psiholog Galati Psihoterapeut, Strada Oțelarilor 16, Galați 800592, România

Calin Magda-Cabinet Individual de Psihologie,Psiholog-Psihoterapeut Galati,Romania
Psiholog
4.8
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C279+RG Galați, România
+40 799 419 000
psiholog-galati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
The Enraged One
The Enraged One2 ani în urmă
Sedintele cu doamna psiholog m-au ajutat nespus de mult in a-mi recapata unele pasiuni si in a-mi acorda mai multa atentie mie si intereselor mele.
Monica Daniela
Monica Daniela2 ani în urmă
Eu sunt foarte mulțumită de doamna Dr Călin Magda deoarece ma ajutat foarte mult sa îmi înțeleg stările și sa trec peste stările de anxietate pe care le aveam ceea ce alt doctor nu a reușit și ii mulțumesc foarte mult!
Ana-Maria
Ana-Maria2 ani în urmă
Sedintele cu doamna psiholog mi-au fost de mare ajutor in a ma intelege pe mine, emotiile mele si felul in care gestionez evenimentele din exterior.
Diana Bosca
Diana Bosca2 ani în urmă
Datorită acestei doamne, mi-am recăpătat încrederea în propria persoană și am învățat cum să-mi gestionez emoțiile și gândurile astfel încât să nu mă afecteze. Profesionalism și experiență sunt cuvintele ce o reprezintă în activitatea pe care dumneai o desfășoară. Așa cum mie mi-a fost recomandată, și eu, la rândul meu, o recomand cu toată încrederea!
Daniel Clim
Daniel Clim4 ani în urmă
Se vede inca de la prima sedinta ca doamna este o persoana foarte culta, care chiar vrea cu adevarat sa ajute oamenii cu problemele lor, mai presus de faptul ca aceasta este meseria ei. Totul este discret si profesionist, indiferent de ce crezi sau simti, nu vei fi judecat, orice problema este valida iar doamna Calin te va ajuta cu siguranta sa o rezolvi. Recomand cu incredere cabinetul de psihologie al doamnei Calin Magda.
Loredana lgd
Loredana lgd6 ani în urmă
Din propria experienta, pot spune ca doamna psiholog Magda Calin, este singura persoana care a reusit sa ma faca sa ies din cutia perfect inchisa si sigilata in care ma aflam,un amalgam de stari sufletesti si fizice care nu-mi dadeau pace. Atacurile de panica dar si starile aferente au disparut inca de la primele doua sedinte. Datorita doamnei am reusit sa scap de “inchisoarea” in care ma aflam, si sa ies din perimetrul de siguranta, pe care mi-l stabileam singura(insotitor , medicamente ,etc.) . Fara ajutor sau fara prezenta unei persoane de incredere , nu puteam face nici macar cele mai simple lucruri, pe care le face orcine in mod normal, cum ar fi mersul pe jos, mersul la serviciu(care se afla la cateva sute de metri), in mall, la munte, etc. Acum am o siguranta ca nimic rau nu mi se va intampla. Atacurile de panica prezinta stari asemanatoare cu cele ale unui atac de cord, respiratie ingreunata, palpitatii, stari de neliniste, ganduri negre. Eu am putut trece peste toate acestea. Totul tine de noi dar si de psihoterapetul la care mergem. Recomand cu incredere! Si nu este reclama, bucuria pe care o simt acum, ma face sa gandesc in perspectiva si sa-mi traiesc incontinuare viata frumos, la fel ca inainte de a avea atacurile de panica.
Maxim Quality Ionut Goleanu
Maxim Quality Ionut Goleanu2 ani în urmă
După multe investigatii medicale, care îmi confirmau faptul ca fizic sunt sanatoasa...totuși ma simțeam foarte rău (palpitații,stări de sufocare...).Desi sceptica, am contactat-o pe D.na Calin,cu ajutorul căreia am inteles ca toată problema era doar în mintea mea,anxietatea și panica pusese stăpânire pe mine.Dupa primele 3 ședințe am reușit sa capăt încredere în mine,sa îmi controlez emoțiile,gândurile și sa ,,imi iau viata înapoi,, Este om deosebit care deține cuvintele cheie pentru oricine simte ca nu mai are soluții. O recomand din tot sufletul!
Andreea Oana
Andreea Oana2 ani în urmă
Va recomand cu drag sa apelati la serviciile doamnei psiholog! O femeie desăvârșita, cu o experiență atat pe domeniu, cat si de viata remarcabile! Pe mine personal m-a jutat foarte mult, sa ma inteleg pe mine, ceea se intampla in jurul si cum sa manageriez diferite situatii!
Locații recomandate