/Constanta/Psiholog

Psiholog & Psihoterapeut - Gabriela Bâzâitu

Șoseaua Mangaliei nr. 80A, Constanța 900111, România

Psiholog & Psihoterapeut - Gabriela Bâzâitu
Psiholog
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J2G+WP Constanța, România
+40 723 274 077
bazaitu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Adela Rușa
Adela Rușa2 ani în urmă
Nu mi’am imaginat nicio clipa ca va reusi cineva sa imi motiveze copilul si sa il transforme intr’un copil curajos, sa ajunga sa mearga cu zambetul pe buze la gradinita( de unde nu voia sub nicio forma sa mearga), sa o ajute pe mica mea buburuza sa scape de temerile ei si sa fie un alt copil la propriu! Doar cuvinte de lauda si mii de multumiri doamnei Gabriela, pe care fetita mea efectiv o adora!
Mira Darcle
Mira Darcle4 ani în urmă
Alaturi de alti participanti minunati am trait experiente de neuitat, am reusit sa ma cunosc mai bine si sa capat incredere in mine.
Magda
Magda2 ani în urmă
Doamna psiholog ne-a fost stalp de sustinere in timp de furtuna, raza de soare atunci cand totul parea negru, prieten si profesionist...este un om atat de cald si e atat de minunata in ceea ce face incat nu stii cand vorbesti cu omul sau cu psihologul...sau maiestria ei consta tocmai in asta...stie ce trebuie chiar si cand nu spui...si scoate la lumina cea mai buna varianta a ta...mereu!
Alina Topologeanu
Alina Topologeanu2 ani în urmă
Atat la dezvoltare personala cat si la terapie individuala, baietelul meu a fost foarte incantat de doamna psiholog, facand progrese. Suntem foarte multumiti de serviciile doamnei si oricand vom avea nevoie vom apela cu incredere. Rabdarea, calmul, profesionalismul dansei ne- a castigat. Recomand cu multa incredere!
Ana maria calin
Ana maria calin2 ani în urmă
Bună seara!
Un om cald și dedicat, recomand cu încredere, noi am făcut foarte puțin dintr un modul, dar rezultatul este unul bun, cu siguranță ne vom reîntoarce!
Elis Gafar
Elis Gafar2 ani în urmă
Un profesionist desavarsit, un suflet bun si bland, de o calmitate cum rar am intalnit, o persoana ce iubeste copiii in egala masura!!! Multumim pentru ajutor si efortul depus!!! Gafar Mihaela.
Bogdan Dumitrache
Bogdan Dumitrache2 ani în urmă
Un bun terapeut, dedicat meseriei (pe care se vede ca o face cu mult drag). Gabi are raspunsuri la orice intrebare si o recomand cu mare drag si multa incredere 🤗.
Anamaria Hriscu
Anamaria Hriscu2 ani în urmă
Caldă și mereu amabilă. Recomand cu încredere!
Locații recomandate