/Constanta/Psiholog

Secţia 2 Poliţie

Strada Tulcea 9, Constanța 900426, România

Psiholog
3.5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J2C+37 Constanța, România
+40 241 502 467
ct.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudiu Ciurea
Claudiu Ciurea2 ani în urmă
În seara asta felicitări pentru promptitudine și profesionalism !
Fabi???
Fabi???2 ani în urmă
Foarte de treaba domnii politisti mai venim
Ovidiu Damaschin
Ovidiu Damaschin2 ani în urmă
Locul de parcare cu autorizatie a fost ocupat de catre "cineva". Am sunat la pol locala iar in cel mult 15 min sesizarea a fost rezolvata prin intocmirea unui PV, in lipsa. Mentionez ca zvonul precum ca politia locala nu aplica decat "avertisment" celor care parcheaza pe un loc inscriptionat, autorizat etc este Fals. Politistii vin la sezizare, afla detalii despre proprietarul autoturismului care a parcat abuziv si aplica amenzi. Multumesc politiei locale Constanta!
Gabi Gabriel
Gabi Gabriel4 ani în urmă
Am mai multe cazuri de furt ce nu s-au soluționat cu toate ca erau dovezi clare(camera de 5mp la 4metri distanță) ba chiar leam arătat și persoanele dar degeaba. Le e frica de rromi ca iepurilor de umbra lor. Demisia ca sunt inutili!
TDR-64
TDR-644 ani în urmă
Jalnic. Politia Romana, cica. Au trecut 2 ani si jumatate de cand am fost la aceasta sectie, deoarece mi s-a furat telefonul, si nu au facut nimic. Mai bine ma duceam la IPJ ca aceia m-au ajutat.
Stela Ela
Stela Ela2 ani în urmă
Oameni foarte bine pregătiți unde profesionalismul este pe primul loc. Felicitări și sa o țineți tot așa. Mulțumesc !!!
Mihaela Muntianu
Mihaela Muntianu2 ani în urmă
Multumesc mult pentru promptitudinea cu care au rezolvat solicitarea. Am intalnit 2 domni polițiști care chiar si-au facut treaba cu profesionalism.
Mihaela Subtirica
Mihaela Subtirica2 ani în urmă
Nu vreau sa scriu vorbe grele la adresa poliției ,ci la adresa unor angajați care fac abuz de funcție si dau amenzi aberante SI nejustificate unor oameni cinstiți ,scriu procese verbale cu date inexacte,mai pe direct minciuni. Rușine domnului militian! Ii recomand sa se duca-n Rusia.
Locații recomandate