/Constanta/Psiholog

Psicrista Constanta - Cabinet Psiholog Iliev Cristina

Bloc TS10, Bulevardul Tomis Nr. 217, Constanța 905700, România

Psicrista Constanta - Cabinet Psiholog Iliev Cristina
Psiholog
5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JVP+FH Constanța, România
+40 730 615 944
psicrista.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 17–20
Marți: 17–20
Mirecuri: 17–20
Joi: 17–20
Vineri: 17–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Elena
Alexandra Elena2 ani în urmă
Reprezint una dintre persoanele pe care doamna psiholog le-a ajutat în drumul lor spre vindecare. Pot spune ca mi-a schimbat viata. Am mai fost și la alți psihologi înainte, însă nu reușeam sa ma simt mai bine, cel puțin nu pe termen lung. Doamna Cristina m-a ajutat sa îmi revin, sa reușesc din nou sa ma ocup de viata mea. Este foarte priceputa în ceea ce face. Pe lângă ajutorul de specialitate, am primit și sfaturi legate de viata mea de zi cu zi, cu ajutorul cărora am putut sa gestionez mai bine diverse situații și cu ajutorul cărora am reușit sa ma dezvolt pe mine ca viitor adult. O recomand din tot sufletul. O sa fiți pe deplin ascultați de un om calm, înțelegător și care va știi cum sa va ghideze.
Luana holovatchi
Luana holovatchi2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Doamna Cristina Iliev este o persoana întru totul deosebita, dedicata și care are absolut toate calitățile pe care ar trebui sa le aibă un psiholog. Chiar de la prima ședință am fost extraordinar de mulțumită și impresionata.
Andre
Andre2 ani în urmă
Recomand! Doamna este foarte draguta, calda, amabila si open-minded. M a ajutat sa ma inteleg si sa ma accept asa cum sunt.
Mada Dibre
Mada Dibre2 ani în urmă
Bună seara am avut onoarea să o cunosc pe doamna doctor Cristina,este o doamnă cu multă omenie, sensibilitate cu mult profesionalism dăruire de sine...O recomand cu mare drag și cu multă încredere...
Nicole aly
Nicole aly2 ani în urmă
Un sprijin de nădejde, un profesionist desăvârșit și un om minunat. Un loc confortabil din punct de vedere emoțional. Mulțumesc.
Ariana_ V
Ariana_ V2 ani în urmă
Am ajuns la cabinet la recomandarea unui alt adolescent, ca și mine. Mi-a fost recomandat să fiu deschisă și sinceră, simțeam că pot vorbi liber, fără rețineri încă de la prima întâlnire.
Doamna psiholog devine în scurt timp prietenoasă cu orice adolescent.
Denisa georgiana
Denisa georgiana2 ani în urmă
Recomand cu drag! O persoană caldă și răbdătoare care îți oferă timpul și spațiul necesar, astfel încât să te simți în largul tău și să vorbești cu lejeritate despre tot ce te apasă. Te simți înțeles și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a trece peste momentele dificile.
De asemenea îți oferă noi perspective ca să ajungi să te înțelegi mai bine și să te accepți așa cum ești.
Succes
Luminita.bozian@yahoo.com Luminita
[email protected] Luminita2 ani în urmă
Cristina Iliev este un terapeut dedicat,implicat în practica sa,care reușește sa îmbine relația terapeutica cu valorile și principiile persoanei cu care întra în contact,pentru ca mai apoi sa te învețe cum sa te "îmbratisezi" cu adevărat,cu multa acceptare!Recomand Cristina Iliev!
Locații recomandate