/Constanta/Psiholog

GAMA DIAMED S.R.L.

Strada Teofil Sauciuc Săveanu nr. 1, Mangalia 905500, România

GAMA DIAMED S.R.L.
Psiholog
4.4
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RH5G+MC Mangalia, România
+40 241 740 581
gamadiamed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oprescu Adelina
Oprescu Adelina4 ani în urmă
Din partea mea nu merită nici o steluță această clinică. Am fost la control o singură dată și nu mai am degând să mai merg niciodată.Asteptam să intru la Doctoră după o bătrânică și deodată se deschide ușa cabinetului Doctora ieșind nervoasă afară și reclamând la asistentă nefuctionarea aparaturii din cabinetul dînsei apoi Batrânica a ieșit pe ușă nervoasă și a plecat. La final am înțeles de ce...După ce că plătești consultația exagerat de mult nici nu se comporta cu respect. Mă îndoiesc de studiile doctorei ce ma consultat.Îmi vorbea cu reproș fiecare cuvânt nervoasă de parcă venisem sai cerșesc sau o deranjasem cu vizita mea.Mi se adresa recalcitrantă cu, cuvinte de maidan și lăsându-mă uimită de atitudinea ei. Nu recomand această clinică.
Cocorcomby Cocorcomby
Cocorcomby Cocorcomby4 ani în urmă
Neserioși, după o programare online pentru diabet în prima fază foarte amabili, oferindumi explicații și programare pentru analize, care în baza acestora să pot fi programat la doctor, după ce mi-am făcut analizele la ei contra cost, mi-au spus că doctorul diabetician nu mai ia cazuri noi sugerandumi să caut înaltă parte. Rușine.
Mihai Nachiu
Mihai Nachiu5 ani în urmă
În general nu las review uri dar acum o fac : personalul e f ok,medicii ok iar prețurile efectiv pentru românul de rând. Am fost de mai multe ori, la diferiți doctori În sfârșit o clinică care nu te jefuiește la capitolul bani ..
Sarmy Lee
Sarmy Lee5 ani în urmă
Foarte ok, gama completa de servicii medicale inclusiv masaj.
Alexandra Cretu
Alexandra Cretu6 ani în urmă
Nu cunosc cum răspund ceilalți doctori, însă la capitolul medic de familie plângi cu vorbe. Trebuie să preconizezi că te vei îmbolnăvii cu cel puțin 3 zile înainte ca să îți poți face programare.
Compello Team
Compello Team6 ani în urmă
Servicii de calitate, foarte operativi .
Monica thury
Monica thury6 ani în urmă
Super profesionalism.
Nicolae hanghiuc
Nicolae hanghiuc2 ani în urmă
Servicii profesionale!
Locații recomandate