/Cluj/Psiholog

Psiholog Cluj - ProPsyche

Str. Buna Ziua, nr.39A, Bl.E7D, Cluj-Napoca 400498, România

Psiholog Cluj - ProPsyche
Psiholog
4.8
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJX2+H4 Cluj-Napoca, România
+40 753 800 860
propsyche.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silfæn silfæn
Silfæn silfæn4 ani în urmă
Conturi false doar cu review-uri de 5 stele. Daca va uitati bine, majoritatea conturilor care au oferit 5 stele au facut doar 2 review-uri: la cabinetul asta de psihologie si la acelasi "expres autoservice". E clar ca sunt false conturile si in spatele lor se ascunde aceeasi persoana.
Madalina Smochina
Madalina Smochina5 ani în urmă
Mi-am dorit intotdeauna sa gasesc un psiholog care sa ma ajute sa-mi inteleg oarecum minusurile. L-am gasit prin recomandarea vecinii și nu pot sa va spun domnule Dendiu decât ca sunteti un psiholog foarte calificat și foarte pasionat de meseria pe care o aveți. Felicitari! Mi-a plăcut ajutorul dvs. Ne revedem curând!
Sara S Moldovan
Sara S Moldovan5 ani în urmă
Când am ajuns la ei nu aveam deloc încredere în propria-mi persoană. Eram oarecum pe drum și drumul în aer ca să fac o metaforă. :)) Să fiu sinceră acum după terapia pe care am urmat-o cu domnul Dendiu a fost cea mai specială. A reușit să îmi ofere în sfârșit încrederea în mine de care aveam nevoie ca să reușesc în viața. Să știți că cel mai bun sfătuitor în viața asta poate fi un psiholog bun, dacă îl vezi ca pe un prieten care încearcă să te ajute să îți rezolvi problemele cu tine și să treci peste ele. Nu pot să spun decât că ori de câte ori când aplic metodele pe care mi le-a insuflat ma simt de milioane ca și cum aș putea trece prin viața peste orice greutate. Am devenit mai autoritară, o femeie mai increzatoare in propriile ei forțe și pentru acest fapt sunt cea mai mulțumită. Aveam nevoie de acest psiholog. Mă bucur că am ascultat recomandarea prietenei mele și nu am ales alt cabinet, pentru că am o energie și o forță interioară de 10x mai aparte plus că am evoluat mirific...
Frangulea Catalin
Frangulea Catalin5 ani în urmă
Sunt deosebit de incantat de rezolvarea problemelor mele mentale. Vă recomand cu căldură! Fiecare ședința la cabinetul dvs a fost un adevărat succes pentru a reveni pe calea cea bună.. Mulțumesc încă odată!
Niculina Danila
Niculina Danila5 ani în urmă
Viata mi s-a schimbat în bine după discuțiile purtate cu dl psiholog Dendiu Ioan Dan. În special relația cu soacra mea este mult mai buna. Mulțumesc.
Tanase Iulian
Tanase Iulian5 ani în urmă
Mulțumesc, acest cabinet de psihologie m-a ajutat să-mi înțeleg fobiile și să scap de ele. Rămân îndatorat pentru acest lucru. Recomand!!
Denisa Precup
Denisa Precup5 ani în urmă
Ședințele cu acest cabinet de psihologie sunt cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Vă mulțumesc.
Ana Precup
Ana Precup5 ani în urmă
Nu am avut nevoie decât de o simplă discuție pentru a-mi pune lucrurile din minte în ordine. Mulțumesc. Sunteți foarte buni în ceea ce faceți. Continuați așa!
Locații recomandate