/Cluj/Psiholog

Psiholog Luca Stefania

Strada Ion Luca Caragiale 2 - 4, Cluj-Napoca 400217, România

Psiholog Luca Stefania
Psiholog
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
QHMP+98 Cluj-Napoca, România
+40 744 614 141
psihologclujnapoca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Codreanu
Mirela Codreanu6 ani în urmă
Oamenii nu se întâlnesc întâmplător... Acest OM minunat care este Luca Ștefania, a contribuit semnificativ la schimbarea percepției mele despre ce înseamnă onestitate, altruism, dedicație!
Iubită de copii, apreciată de adulți, respectată de colegi - un specialist și un om desăvârșit care investește necondiționat în valorile în care crede. Un om dedicat cu totul profesiei a cărui zâmbet și voce calmă te duce într-o lume în care simți că totul este posibil, că lucrurile au sens... Îți oferă încredere prin simplitate și seriozitate, reușind prin profesionalismul său să aducă speranță acolo unde credeai că nu mai este, să aducă o rază de lumină în negura gândurilor..
Adriana Groza Art
Adriana Groza Art6 ani în urmă
(Tradus de Google) Un adevărat profesionist în domeniu! Abilități de ascultare și terapeutice excelente. A face față sentimentelor și anxietăților copleșitoare după sarcină sau a depăși teama de a zbura, a face pasul către ședințe de lucru cu Stefania a fost cel mai bun lucru pe care l-am putut face pentru mine. Am putut să găsesc sens și ordine în gândurile mele concurente și am putut să încep să mă încetinesc și să-mi văd experiențele într-o manieră mai rațională. Mulțumesc, Stefi!

(Original)
A true professional in the field! Excellent listening and therapeutic skills. Dealing with overwhelming feelings and anxieties after pregnancy or overcoming fear of flying, taking the step towards work sessions with Stefania was the best thing I could do for myself. I was able to find meaning and order in my competing thoughts and was able to start slowing myself down and seeing my experiences in a more rational fashion. Thank you, Stefi!
Rimona Buruiana
Rimona Buruiana2 ani în urmă
Locații recomandate