/Cluj/Psiholog

Dr. Oana Marcus, Cabinet Individual de Psihologie

Str. Republicii, nr. 5, ap 9, etaj 2, Cluj-Napoca 400015, România

Dr. Oana Marcus, Cabinet Individual de Psihologie
Psiholog
4.7
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8P+WQ Cluj-Napoca, România
+40 741 190 509
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Sabau
Mihaela Sabau4 ani în urmă
Un loc in care mi-am recapatat increderea in mine, in care am reusit sa ma inteleg si sa ma accept, un loc in care ma simt in siguranta sa vorbesc despre cele mai negre ganduri pe care le-am avut. De la prima intalnire am simtit ca pot sa imi imbunatatesc conditia groaznica in care eram, am avut dreptate, pt ca cu ajutorul doamnei psiholog am invatat sa imi schimb modul de gandire. Este ca si cum as vorbi cu o prietena care stie mereu cum sa ma ajute. O pot contacta oricand simt ca am nevoie de ajutorul ei, ceea ce m-a ajutat mult in acest proces. Ii multumesc si recomand cu incredere oricarui om care simte ca are nevoie de ajutor.
Farcas Anca
Farcas Anca4 ani în urmă
Dr. Oana Marcus este mai intai de toate un om cu suflet mare, am cunoscut-o in urma unei campanii umanitare unde a licitat (mai bine spus "s-a licitat" ) sedinte de psihoterapie pentru proaspetele mamici. Este o adevarata profesionista si incearca sa fructifice fiecare minut din cadrul terapiei. Datorita ei am reusit sa devin o mai buna "varianta" a mea si sa ma inteleg mult mai bine! Cu siguranta voi reveni de fiecare data cand voi simti ca ceva nu este in regula. Mulțumesc, Oana!
Iulia Cristina
Iulia Cristina4 ani în urmă
Doamna dr. Oana Marcus a dat tot timpul dovada de profesionalism si multa intelegere fata de mine si problemele cu care m-am confruntat in ultimii cativa ani, cabinetul dansei fiind pentru mine un loc unde ma pot exprima mereu si unde am ajuns sa ma cunosc mult mai bine. Ii doresc mult succes si o voi recomanda cu drag mai departe!
Mihaela Boca
Mihaela Boca4 ani în urmă
Zero profesionalism! A luat banii pe consultatie si cand a trebuit sa inceapa sedintele de consiliere s-a tras pe c..., rusine pt un om care se pretinde scolit si ca ar dori sa ofere ajutor!
Florin Pop
Florin Pop7 ani în urmă
Cabinetul ofera linistea de care ai nevoie chiar in centrul orasului. Oana e un bun profesionist dar si un bun prieten. M-a ajutat sa trec peste niste probleme care m-au macinat ani la rand. Calitatea vietii mele a crescut foarte mult in urma sedintelor avute.
Sunt foarte recunoscator pentru tot efortul si ajutorul din partea Oanei. O recomand cu multa caldura!
Aluas daniela eleonora
Aluas daniela eleonora7 ani în urmă
Cabinetul Oana Marcus este locul unde gasesti raspuns/solutia problemelor tale.Datorita experientei si profesionalismului de care a dat dovada Oana ,nelinistea si disperarea care pusesera stapanire pe mine au disparut treptat,Oana ajutandu-ma sa ma reconectez la valorile mele si la ceea ce iubesc mai mult pe lume. O recomand deoarece gasesti in ea un prieten sincer, profund interesat de problemele cu care te confrunti si mereu dornica sa ajute,sa inteleaga,sa indrume.
Zsuzsa Kutron
Zsuzsa Kutron8 ani în urmă
Cabinetul Oanei Marcus este un loc unde esti in siguranta si chiar de la prima intalnire cu ea simti cum te linistesti si parca ti se deschid ochii. Te poti baza cu incredere pe profesionismul ei, deoarece ea iti va fi alaturi pe drumul pe care va trebui sa-l parcurgi. Ea te va invata cum poti trece peste clipele grele ale vietii folosind propriile tale puteri. Pe mine m-a ajutat enorm sa inteleg mai bine cine sunt si cum as putea lupta cu fricile mele. M-a invatat de asemenea cum sa ma bucur pentru fiecare clipa si cat de important este sa traiesc in prezent. Voi fi mereu recunoscatoare pentru sprijinul ei.
Anca bordei
Anca bordei8 ani în urmă
Oana Marcus e o buna profesionista si o persoana deosebita. Isi face meseria cu drag si seriozitate, lucru care se observa de la inceput. Ii place sa ii ajute pe ceilalti, pune pe primul loc oamenii si nu castigurile financiare si daca ii calci pragul cabinetului ai impresia intalnirii cu o draga prietena careia ii poti povesti tot ce ai pe suflet si de la care vei primi sfaturi si indrumare de calitate.
Iti doresc mult succes si o cariera frumoasa si lunga.
Locații recomandate