/Cluj/Psiholog

Psiholog Dr. Cristea Monica, Cabinet psihologic

Strada George Barițiu 22, Cluj-Napoca 400000, România

Psiholog Dr. Cristea Monica, Cabinet psihologic
Psiholog
4.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFP+3C Cluj-Napoca, România
+40 740 183 746
psiholog-cluj-mc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vădan Luisa Maria
Vădan Luisa Maria2 ani în urmă
Doamna Monica Cristea este un model de profesionalism și seriozitate în serviciile psihologice. Mediul este de asemenea unul terapeutic, bine pregătit pentru procesul de terapie. Mereu mă simțeam bine când aungeam la cabinet. Am avut o experiență de practică minunată, în care cu ghidarea și răbdarea dânsei, am avut numai de câștigat. Recomand cu încredere serviciile dânsei, atât pentru copii ii, cât si pentru adulți
Denisa Florea
Denisa Florea2 ani în urmă
Cu ajutorul doamnei psiholog Monica Cristea am reuşit sa invat multe lucruri noi si sa imi dezvolt abilitati pe care nu credeam ca le deţin pana am intalnit-o pe dansa. M-a ajutat enorm in ceea ce privesc orele de practica desfasurate in cadrul cabinetului ei deoarece am reusit sa imi dezvolt mult mai bine partea empatica si de intelegere in munca cu copiii, mi-a explicat mereu cum trebuie abordata o situatie si m-a indrumat. O recomand pe doamna Monica cu toata increderea!
Daria-Anca Gros
Daria-Anca Gros2 ani în urmă
Am avut ocazia să interacționez cu doamna Monica Cristea în cadrul efectuării stagiului meu de practică. Profesionalism, înțelegere, deschidere spre nou: acestea sunt principalele caracteristici definitorii dânsei. Recomand cu căldură toate serviciile doamnei doctor psiholog!
Andrei Preda
Andrei Preda2 ani în urmă
Doamna psiholog Monica Cristea îmbină profesionalismul cu empatia, interesul viu față de persoana cu care lucrează și crează ușor o relație terapeutică solidă și confortabilă care permite discutarea unor lucruri poate mai grele. Mi-a plăcut răbdarea cu care lucrează cu copiii și faptul că este investită personal și emoțional în drumul fiecăruia spre mai bine și vorbește despre fiecare dintre ei ca și cum ar fi proprii copii. Recomand!
Bianca-Iuliama Huzum
Bianca-Iuliama Huzum2 ani în urmă
Practica de anul acesta a însemnat să învăț lucruri despre mine, în timp ce am făcut activități cu alte persoane. Totul s-a defășurat sub atenta îndrumare a doamnei Cristea Monica, care definește, prin activitatea sa, profesionalismul, seriozitatea, pregătirea, inovația și încrederea.
Metodele sale variază de la persoană la persoană, în funcție de nevoi, pentru ca, în final, progresul să fie vizibil.
O plăcere și un izvor de cunoaștere!
GEORGETA SUCIU
GEORGETA SUCIU2 ani în urmă
Doamna Cristea, un psiholog superprofesionist, deosebit de amabilă, prietenoasă. O recomand cu multă căldură.
Cristina Raluca
Cristina Raluca2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul!
Fetița noastră face terapie cu dna Monica Cristea de aproximativ un an, timp în care i s-au șters majoritatea semnelor de autism. Suntem foarte mulțumiți de rezultate.
Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului la care puteți apela cu toată încrederea. 😊
Tiberius Filimon
Tiberius Filimon2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de rezultatele terapiei în urma căreia copilul meu diagnosticat cu autism se comporta acum mult mai normal și este mult mai receptiv. Mulțumesc încă o dată doamnei Monica Cristea pentru efortul depus, recomand cu încredere!
Locații recomandate