/Cluj/Psiholog

Cabinet Psiholog Cluj Napoca, Sex Terapie, Psihoterapie, Psihologie, Psiholog bun - Giredea Cosmin

Bulevardul Eroilor nr.10, Cluj-Napoca 400129, România

Cabinet Psiholog Cluj Napoca, Sex Terapie, Psihoterapie, Psihologie, Psiholog bun - Giredea Cosmin
Psiholog
5
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9R+PX Cluj-Napoca, România
+40 746 045 661
cosmingiredea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Bucur
Ciprian Bucur2 ani în urmă
Când m-am gândit să apelez la Cosmin, am făcut-o cu gândul că voi putea să rezolv problemele cu care mă confruntam atunci. Iată că, săptămâni mai târziu am reușit să schimb multe în gândirea mea și totodată să văd o schimbare, iar asta datorită lui. Un terapeut tânăr cu care te simți confortabil să discuți orice și un profesionist excepțional este tot ceea ce îți dorești atuncoi când treci prin anumite perioade ale vieții...mă bucur că eu l-am găsit!
Pop Alexandru-Petru
Pop Alexandru-Petru2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile prestate. O persoana foarte prietenoasa si o atmosfera placuta.
Daniela T
Daniela T2 ani în urmă
Empatic, deschis, foarte bun ascultator si cu o abordare generala foarte profesionista, nu m-am simtit in nici un moment stanjenita sau judecata.
Am ajuns la Cosmin dupa o tentativa esuata de a-mi rezolva problemele cu un psiholog cu experienta in Cluj-Napoca.
M-a ajutat enorm.
Stan Daniel
Stan Daniel2 ani în urmă
Un om inteligent, empatic, are un mod de lucru foarte eficient. Felul in care a lucrat cu mine m-a impresionat și chiar am făcut progrese vizibile într-un timp scurt. Personal sunt încântat de alegerea făcută și recomand cu toată încrederea!
Barb Maria
Barb Maria2 ani în urmă
Ce pot spune despre Cosmin, e că îl văd precum luminița de la capătul tunelului care m-a ajutat atât pe mine cât și pe partenerul meu sa ne salvăm relația. M-a ajutat sa înțeleg că fiecare are ritmul lui în procesul pe care îl face și am înțeles conceptul de răbdare când din timpul său liber a ales să ne ofere consiliere mai mult decât am prevăzut.
Un terapeut dedicat, pregătit, cu foarte multă răbdare și înțelegere, neutru și observator (așa cum e normal sa fie). Îl recomand cu mare drag, atât în relațiile de cuplu cât și individuale. ✨🧡🙏
M Karla
M Karla2 ani în urmă
Faptul că l-am ales pe Cosmin să îmi fie terapeut, a avut un impact uriaș asupra modului în care văd lucrurile. Era greu să  îmi înțeleg toate emoțiile (care de cele mai multe ori mă copleșeau), dar am reușit cu ajutorul lui să-mi schimb atitudinea față de ele. Acum sunt mult mai liniștită și împăcată.
Fluerasu Dragos
Fluerasu Dragos2 ani în urmă
Empatic si profesionist, dand dovada de profesionalism printr-un proces continu de perfecționare, nu doar a proiectelor din care face parte, ci și a propriei persoane. Aratand astfel dedicația față de aceasta profesie dificilă, pe care o trateaza cu maximă seriozitate.
Bogdan Vezeteu
Bogdan Vezeteu2 ani în urmă
Eram intr-un moment mai greu al vietii mele. Pandemia si multi alti factori m-au dus intr-un punct in care nu gandeam deloc sanatos. Cu ajutorul lui Cosmin am reusit sa ma redresez. Va recomand!
Locații recomandate