/Brasov/Psiholog

Aurora Simigiu - Psiholog Brasov

Strada Vulturului 2, Brașov 500264, România

Aurora Simigiu - Psiholog Brasov
Psiholog
4.8
124 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJVF+3P Brașov, România
+40 765 311 016
aurorasimigiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Madalina Ciorba
Madalina Ciorba2 ani în urmă
Aurora mi-a fost recomandata intr-o perioada in care refuzam sa reincep sedintele de terapie desi aveam nevoie de ghidare spre vindecare. Mediul de terapie, exercitiile, comunicarea, cunostintele, dar si blandetea Aurorei m-au ajutat enorm intr-un timp relativ scurt.  Recomand cu mare drag!
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu2 ani în urmă
Pe Doamna psiholog Aurora am gasit-o dupa multe cautari atunci cand am realizat ca am nevoie de ajutor pentru atacurile de panica si anxietate. Am inteles ca nu pot trece singura peste aceasta etapa, iar rabdarea si blandetea Aurorei pot spune ca ma ajuta nespus de mult. Deja facem terapie de 3 luni si rezultatele sunt vizible. O recomand pe Aurora cu toata increderea deoarece cred ca poate face minuni. Pe langa acestea, profesionalismul de care da dovada, m-a impresionat.
Luminita Iacob
Luminita Iacob2 ani în urmă
EXCELENTA LA MAXIM!!!
Este prima oara cand postez un review si pot spune ca doar minunea care a inceput in cabinetul d-nei psiholog Aurora m-a convins sa scriu acesta parere. Cuvintele nu pot exprima recunostinta si admiratia desavarsita care o manifest d-nei pshilog…..este un om deosebit , cald , cu o energie pozitiva extraordinara si bineinteles experienta profesionala si indrumarile sunt la SUPERLATIV!!!
O recomand din tot sufletul si ii sunt recunoscatoare toata viata pt sfaturile date atunci cand am avut nevoie cel mai mult!!!
Ionela Ichim
Ionela Ichim2 ani în urmă
Am gasit in doamna Aurora o latura calda pe care o cautam la un psiholog. Voce suava si zambetul ei placut iti transmit o stare numai de bine. Recomand!
Alina
Alina2 ani în urmă
O recomand cu toată caldura pe doamna psiholog! Am ajuns la dumneaei înainte de a ajunge in pragul unei depresii postnatale și a fost cea mai buna decizie. E o adevarata profesionista, te asculta ca un bun prieten, dar in același timp oferă soluții și îndrumări. Mulțumesc pentru tot ajutorul acordat.
Roberta Bunoiu
Roberta Bunoiu3 ani în urmă
Doamna psiholog Aurora Simigiu m-a ajutat în momentul în care în fața mea nu mai vedeam vreo soluție. La fel ca restul celorlalți într-o asemenea situație, eram în căutarea unui persoane în fața căreia să pot spune ce am pe suflet fără să mă simt stânjenită. Am citit câteva recenzii și am zis să încerc să mă programez la dânsa. Nu regret niciun minut, pentru ca în urma câtorva ședințe am început să mă simt din nou omul care eram înainte. Aștept fiecare ședință ca și cum m-aș duce să-mi cumpăr ceva bun, iar de fiecare dată când ies din camera de ședință ușurarea cu care plec se simte. Prima dată nu înțelegeam de ce sunt într-o stare atât de bună. Până și mersul se simțea mai ușor. După a 2-a ședință mi-am dat seama de fapt ce se întâmpla. Nu mergeam decât la un psiholog, mergeam la cineva căruia îi păsa cu adevărat să fiu mai bine. Iar lucrul acesta s-a văzut categoric.
Doamna Aurora m-a ajutat să îmi dau seama ce simt, ce cred despre mine și cum să mă văd cu adevărat. Am învățat să gestionez furia, frustrarea și răul din jurul meu. M-a învățat cum să vad binele din lucrurile pe care cândva le uram și cum să cred mai mult în mine.
A fost și este în continuare una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut. Recomand cu încredere să apelați la dânsa și să o lăsați să vă ajute să vă simțiți din nou oameni.
Radu Radu
Radu Radu2 ani în urmă
Recomand cu caldura sa apelati la acest cabinet de psihologie. Experienta mea personala cu dna Aurora este una exceptionala. Am apelat la dna Aurora pentru ca in urma infectarii cu Covid-19 am ramas cu traume, mai exact palpitatii pe baza emotionala. Cu ajutorul dansei am reusit sa scap de aceasta problema in aproximativ 3 luni.
Elena Modrogan
Elena Modrogan2 ani în urmă
Incep prin a spune ca cele 5 stele sunt extrem de putine! Doamna Psiholog Aurora este de o blandete si o caldura rar intalnita.
Inca de la prima sedinta am simtit ca incepe drumul meu spre vindecare prin tehnica si rabdarea pe care o are! Acum dupa aproape 3 luni se vad rezultatele si ma bucur sa lucrez cu dansa!
Locații recomandate