/Brasov/Psiholog

Psiholog Taranovschi Iuliana Laura

Calea București 100, Brașov 505600, România

Psiholog Taranovschi Iuliana Laura
Psiholog
4.5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJPJ+8R Brașov, România
+40 771 223 094
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Amalia b
Amalia b2 ani în urmă
O doamna deosebita, un profesionist remarcabil. Multumesc!
Irina Vrabete
Irina Vrabete2 ani în urmă
Multumesc tare mult pentru ca mi-ati amintit cum este sa fiu sanatoasa. V-am zis si la intalnirile noastre ca am simtit ca aveti ceva special, eu l-am numit har. Ma bucur ca am avut incredere sa vin la dvs., recomand celor care vor sa gaseasca raspunsuri si vor sa isi vindece sufletul. Multa sanatate, doamna Iuliana. Multumesc inca o data!
Mihai Neagu
Mihai Neagu4 ani în urmă
Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute in urma psihoterapiei. Am ajuns in acest cabinet la o recomandare de-a unei prietene dupa ce fusesem la mai multi medici si acum ma simt foarte bine. Am respectat ceea ce am lucrat in cabinet si in momentul de fata nu mai am atacuri de panica. Imi doresc sa continui psihoterapia pentru a ma dezvolta mai mult personal si a ma cunoaste mai bine. Multumesc, dna psihoterapeut, pentru ajutorul acordat! Recomand cu incredere!
Maria M
Maria M4 ani în urmă
Am ajuns in acest cabinet cu un diagnostic psihiatric, cu mare neincredere in medici, medicina, psihologi, preoti, nu mai credeam in nimeni si nimic. Am marturisit acest lucru la prima sedinta. Am fost tratata cu mare atentie. Am simtit multa intelegere si mereu mi se cerea sa spun daca ceea ce lucram este potrivit pentru mine. In acest moment mi s-a redus medicatia, o parte din simptome au disparut, am constientizat multa suferinta de care nici nu imi dadeam seama ca ma afecta atat de mult. Am fost deschisa cu dna psiholog, ii spun tot ceea ce gandesc, ce simt si dumneaei stie cum sa imi vorbeasca si ce metode sa aplice. Un mare multumesc!
Alexandra Ionescu
Alexandra Ionescu4 ani în urmă
Am participat la o singura intalnire, insa focusul pe partea financiara si includerea instructajului administrativ intr-un mod usor strict m-au descurajat sa continui.
Teo Roman
Teo Roman4 ani în urmă
Buna Iuliana, se pare ca ti ai schimbat modul de abordare...iti multumesc pentru cuvintele frumoase, însă, persoana care nu a avut incredere in tine(cunoscând situatia) odată, nu o sa aiba incredere nici pe viitor. Eu, am fost tare afectată de atitudinea ta; " când mi ai spus ca nu poti vorbi, am ras" astea au fost cuvintele, tale. Puteai sa mi spui sa aduc, dovada sau sa mi spui ca trebuie sa plătesc ședința in momentul in care am anunțat că nu pot veni. Sunt o persoana care tine f mult la corectitudine, onestitate si nu ma eschivez....asta dupa ce am facut multe greseli, in viata. Oricum nu mai conteaza; iti doresc toate cele bune, cu speranța că ai invatat ceva, din asta.

Asa ca; dragilor, cei care va căutați terapeut, mare grija!!!

P.S. Iulia Taranovschi, a estimat bine nota!!!!
Denisa M
Denisa M4 ani în urmă
Copilul nostru a trecut printr-un moment tare dificil, acum este bine. Vom continua terapia si toate sugestiile doamnei psiholog. Suntem foarte multumiti.
Claudia Lacramioara
Claudia Lacramioara2 ani în urmă
Sunt foarte multumita. Este un om minunat, copilul meu avea atacuri de panica, nu se putea concentra la scoala, isi pierduse increderea in el, ii era frica sa mai iasa din casa. De un an ne chinuim prin medici si psihologi, pana am intalnit-o pe doamna Iuliana si am rezolvat problema dupa doar cateva sedinte. Avem toata stima si respectul pentru acest om. Multumim!
Locații recomandate