/Bihor/Psiholog

Laser System

Strada Ceyrat, Oradea 417498, România

Laser System
Psiholog
4.2
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WRG+7Q Oradea, România
+40 359 178 177
lasersystem.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cecilia Cernat
Cecilia Cernat2 ani în urmă
Mama mea in varsta de 90 de ani a fost internata aici din 21 ianuarie pana ieri 23 februarie. Nu-mi pot da seama cum au reusit sa o readuca din pragul mortii!
TOT RESPECTUL PENTRU INTREAGA ECHIPA! Medici, asistente, ingrijitori, ale caror nume nu le stiu deoarece cu unii am vorbit doar la telefon. Nu le retin numele pentru ca am fost foarte panicata si trista cand am internat-o. Pot insa sa spun cu voce tare ca in afara de ambientul occidental, dragostea si atenția acestor oameni mi-au redat-o pe Mama. Când am dus-o era ruptă de realitate, nu se putea ține pe picioare.
Când am externat-o umbla (cu baston, dar umbla!) era fericită și cooperantă. Mama, saraca imi povesteste acum ca a fost ingrijita de îngeri. Acum purtam conversatii aproape normale, iese la baie singura, imi canta etc.
Menționez faptul că mama mea suferă de demență mixtă.
În ianuarie nici nu știam exact ce inseamna îngrijirea paliativă.
Delia Popoviciu
Delia Popoviciu2 ani în urmă
Tatal meu a fost ingrijit aici in ultimele zile (acum trei ani); conditii frumoase (mai ales comparind conditiile din Romania) foarte curat, si am intilnit personal extraordinar care nu numai ca i-au facut viata mai comfortabila in ultimele zile dar ne-au si sustinut pe noi cei din familie in acele zile grele ( consiliere).
Celor care comenteaza mai jos ca nu au personal de specialitate, numai de servicii paleative, as vrea sa le amintesc ca acesta este profilul clinicii.
Marilena Foltut
Marilena Foltut2 ani în urmă
Nu recomand!!! Cel mai grav este, după părerea mea, lipsa personalului calificat ( cu mici excepții) începând de la medici și până la personalul administrativ de la prima impresie și până la actele medicale și de nursing care, se vede și se simte din plin lipsa profesionalismului și lipsa experienței!!! Ceea ce este foarte grav, ținând cont că pacienții care ajung la ei sunt în stare gravă și ar avea nevoie de cei mai buni profesioniști.Cu noi a fost bun Dumnezeu și l-am scos pe tati de la ei, după cinci zile, înainte să fie prea târziu.
Dacă doriți ca cei dragi să trăiască și să se recupereze, feriți-i de acest loc. Dacă doriți să scăpați de ei, vă recomand cu încredere Laser System. În schimb, condițiile de cazare sunt deosebite, de cinci stele, iar prețul este cât de cât rezonabil (200 lei/ zi)
Florica Coras
Florica Coras2 ani în urmă
,,Afară vopsit gardul, înăuntru leopardul"! NU RECOMAND pentru persoane vârstnice!
Estera Barbos
Estera Barbos4 ani în urmă
Oh câtă durere este în acest loc!
Dar angajații sunt minunați, se ocupă de pacienți, schimbă asternuturile, mențin locația curată şi o întrețin la standarde de curățenie de top. În holul mare este un pian cu coadă, alb, care face ca acest loc trist să semene cât mai mult cu un cămin.
Am apreciat foarte mult felul în care angajatii îsi dau toate stiintele să îi facă pe pacienți să se simtă cât mai bine şi cat mai confortabil. Conversațiile ce sunt inițiate de către angajați sunt mai mult decât binevenite pentru intristatii care se apropie de ultimul drum.
Consider ca un cămin este format în primul rând din o familie, iar angajatii de aici dovedesc cât se poate de bine că sunt familia pacienților. Felicitări!
I P
I P4 ani în urmă
Pentru cineva in stare terminala poate fi o recomandare buna, dar nici intr-un caz pentru batrani sau bolnavi cronici. Au personal de specialitate doar pentru tratamente paleative.
Ovi Daşcău
Ovi Daşcău4 ani în urmă
Frumos, curat, modern, cu personal calificat
Panda Baby
Panda Baby4 ani în urmă
Locații recomandate