/Bihor/Psiholog

Mirela Parv Cabinet Individual de Psihologie

Strada George Enescu 21, Oradea 410195, România

Mirela Parv Cabinet Individual de Psihologie
Psiholog
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W5Q+HH Oradea, România
+40 732 190 055
mirela-parv-cabinet-individual-de-psihologie.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin ionascu
Cosmin ionascu2 ani în urmă
Mirela a avut abilitatea de a ma face sa constientizez anumite lucruri de la prima sedinta pe partea personala si profesionala.
Sunt sigur ca acesta este doar inceputul si voi mai avea sedinte cu Mirela pana cand o sa ajung la cea mai versiune a mea.
O recomand inclusiv antreprenorilor!
Ramona Darida
Ramona Darida2 ani în urmă
Un foarte bun psiholog, care m-a ajutat să-mi clarific unele probleme personale cu care mă confruntam de multă vreme. O persoană empatică și dedicată.
O recomand pe Mirela cu tot dragul!
Casandra Belea
Casandra Belea2 ani în urmă
Mirela este un om și un psihoterapeut minunat ! O persoana super răbdătoare, mereu este pregătită să te asculte și să te ajute. Îmi face mare plăcere să lucrez cu ea , ma ajută foarte mult! Recomand cu toată încrederea ❤❤
Ioana Scrofan
Ioana Scrofan2 ani în urmă
Mirela este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Reuseste cu usurinta sa puna intr-un limbaj simplu concepte dintre cele mai complexe, are abilitatea de a ajunge in profunzime cu copiii, adolescentii dar si cu adultii. Pasiunea, implicarea si determinarea ei mi-au deschis si mie apetitul de a afla mai multe despre ceea ce inseamna "psihologia".  Recomand cu incredere!
Violeta Muresan
Violeta Muresan2 ani în urmă
Mirela este in primul rând un om si apoi un profesionist desăvârșit. O calitate obligatorie a unui psiholog este empatia, iar Mirela mi-a arătat din plin acest lucru. Principalul beneficiu obținut a fost starea mea de relaxare că lucrurile vor evolua in direcția dorita. Știe sa pună exact întrebările cele mai potrivite ca sa iti dai seama de unde vin traumele pe care le experimentezi in viața ta. Iar apoi sa poată începe lucrul cu tine.

Persoanelor care pun pe primul loc calitatea in ceea ce privește psihoterapia le recomand cu multă încredere colaborarea cu omul si profesionistul Mirela Parv!
Alexa Patricia
Alexa Patricia2 ani în urmă
Mirela Parv este un om exceptional. Fara sa spun un cuvant, ea a inteles ca am nevoie de ajutor. Mi-a oferit sprijin desi nu il cerusem. Initial nu am solicitat-o pentru consiliere, nu eram inca pregatita dar stiam ca ea va fi acolo in momentul in care voi fi dispusa sa ma deschid. Mai tarziu, prin intermediul discutiilor cu ea, am reusit sa-mi pun gandurile in ordine. Am aflat cauza multor fenomene care mi-au tinut mintea si sufletul in loc. Va incurajez sa apelati cu incredere la serviciile ei!
Daniela Cap
Daniela Cap2 ani în urmă
Mirela Parv este o persoană determinată, care reușește, cu succes, să descâlcească ghemul problemelor emoționale, cu care ne confruntăm, noi sau cei dragi nouă. Este un om care știe să asculte, știe ce să întrebe și, ulterior, să ofere răspunsuri și, bineînțeles, soluții. Aveți încredere în ea! Aveți încredere în ajutorul ei! O recomand, pe Mirela, ca om, în primul rând, și apoi ca profesionist desăvârșit.
Adriana Palage
Adriana Palage2 ani în urmă
O atmosfera minunata, un psiholog desavarsit! Empatica, intuitiva, avand capacitatea de a asculta fara sa judece, fara sa critice, onesta si cu simtul umorului! Recomand cu caldura!
Locații recomandate