/Bacau/Psiholog

Centrul pentru sanatate Oxigen

Str. Depoului, Bacău, România

Centrul pentru sanatate Oxigen
Psiholog
4.6
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HVFR+3P Bacău, România
+40 755 855 397
centruloxigen.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Moise Mihai
Moise Mihai4 ani în urmă
Centrul Oxigen reprezintă oxigen in in adevaratul sens al cuvântului. La centrul Oxigen, exista o echipa foarte serioasa și bine pregătită. Am ajuns la centrul Oxigen cu probleme și am fost primit cu brațele deschise ca într-o familie parca eram cu ei de o viață. La centrul Oxigen oricine are ce învață, și cu mana pe inima spun că se învață numai lucruri foarte bune. Singurul lucru este sa fii proactiv și vei pleca alt om de acolo în sensul bun. La centrul Oxigen vei găsi mult zâmbet și înțelegere indiferent de probleme. Condițiile sunt super. Pe mine personal m-au ajutat foarte mult. Sunt deosebiți, au un acel ceva!!! Nu doar că îi recomand, ii susțin și îi respect pe toți. Chiar și după plecarea de la centrul Oxigen, am ținut legătura unii cu ceilalți, pentru că sunt foarte de serioși și de treabă. Bravo lor. Respect mult. 👏👏👏👏👏
Danut Doroftei
Danut Doroftei4 ani în urmă
Abonamentul la sala de fittness costa 100 ron / luna in conditiile in care nu exista o baie, vestiarele nu au incuietori, unele aparate nu functioneaza corespunzator, nu exista AC si nu s-a mai facut curatenie in sala de cel putin 4-5 luni ( spalat parchetul , sters praful sau aerisirea spatiului ).
Roxana Cretu
Roxana Cretu4 ani în urmă
Personalul este grozav, iar locul in sine este foarte bine gândit și organizat. Departe de mediul nociv, e locul perfect pentru recuperare mai ales emoțională și mentală, alaturi de profesioniștii specializați pe adicții. Desigur, nu este pentru toată lumea acest loc, e doar pentru cei cu dorință adevărată de recuperare. Cine încă vrea sa mai sufere, găsește nod în papură.
Alexandru Alin Iacob
Alexandru Alin Iacob4 ani în urmă
Am fost acolo pt dependenta de jocuri si este totul la pămînt de la mîncare pînă la personal. Doctorat psihologia mia vb foarte urat am stat 3 zile și am plecat vedeti ca bani nu vi mai da dupa ce ati apucat sa semnat contractul nu se compara ce este in poze cu ce este acolo lasa de dorit.
Baraka Design
Baraka Design4 ani în urmă
Am avut o experienta plăcută ca și colaborator al centrului Oxigen, un grup de oameni ce fac totul pentru a forma cu adevărat o familie!
Valentin Iancu
Valentin Iancu4 ani în urmă
Un loc calduros, primitor, personal dedicat care ofera ajutor si speranta pentru o noua viata.
Ana Popescu
Ana Popescu4 ani în urmă
Un mediu prietenos, cu specialisti implicati, care se concentraza pe nevoile si particularitatile fiecarui client in parte
Csorba Norbert
Csorba Norbert2 ani în urmă
Cu siguranta cel mai bun centru de sanatate din Romania, Echipa terapeutica calificata cu experienta vasta in domeniu si profesionalism.
Locații recomandate