/Arad/Psiholog

Carmen Marginean

Strada Vasile Milea 19, Vladimirescu 317405, România

Carmen Marginean
Psiholog
3.8
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
598X+M5 Vladimirescu, România
+40 728 547 289
la-psiholog.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 11–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena
Elena2 ani în urmă
Daca aveti probleme , mergeti la un specialist si documentati-va bine inainte unde mergeti , altfel aruncatii banii pe fereastra ( 300 ron ) . Acesta doamna nu este o profesionista din punctul meu de vedere . Am ajuns la dansa exact datorita recenziilor pozitive , dar...
Scriu acesta postare din simplul motiv ca vreau sa atrag atentia sa nu patiti ca mine=> daca aveti probleme , sa va documentati bine unde mergeti , nu folositi doar recenziile .
Pop alina
Pop alina4 ani în urmă
"Aceasta persoana nu a fost niciodata in cabinetul meu, e o recenzie falsa" asa spune cucoana? Dar recenziile astea pozitive unde este laudata, de persoane inexistente, cu poze si nume inexistente nu sunt false?! Curios ca persoanele care i-au dat commenturi pozitive, TOATE au la activ o singura recenzie care e tocmai o lauda pt CM. Ciudat, nu? De fapt nu e deloc ciudat....
EX. Mariana Claudia Grecu - care are la activ o singura recenzie, poza falsa, nume fals si vine cu povesti ca vine din Grecia si ca la CM vine jumate de tara! LMFAO. Nu a auzit nimeni de ea. Toata reclama si-o face singura pe net., pentru ca cine ii trece pragul 1x nu ii va mai trece sigurat a doua oara! :))
Mariana Claudia Grecu
Mariana Claudia Grecu5 ani în urmă
E incredibil cati oameni rai si invidiosi gasesti in lumea asta, eu locuiesc in Thessaloniki , Grecia si cand apuc sa ajung in Romania imi fac programare la Carmen, m-a ajutat sa trec peste un munte de probleme acum mai multi ani si merg de placere (si nevoie) sa ma mai optimizez psihic . Ma uitam pe net sa vad ce orar are si nu mi-a venit sa cred ce review am citit. Cand am ajuns la ea la cabinet am intrebat-o daca a citit despre asa zisa pacienta din Lugoj si saraca femeie nici nu stia nici ce scrie pe net nici pacienta din Lugoj , doar a intrebat zambind ' cum sa fac asa ceva ?' . Nici macar nu s-a suparat sau enervat , eu inteleg ca e concurenta si ca la unul ii vin oameni din starinatate si din jumate de tara si la altul sufla vantul dar de acolo pana la a scrie lucruri insultatoare despre oameni cu care ar trebui sa ne mandrim e distanta foarte mare. Si in Grecia a fost si inca mai este criza dar eu nu am vazut atata ura si dusmanie ca in Romania ultimilor ani.
Sebastiana ciuc
Sebastiana ciuc5 ani în urmă
Deja cand am citit comentariile gen "fara Carmen viata mea s-ar fi terminat", sau "e cel mai bun psiholog din tara", "mi-a recomandat-o un medic din timisoara" etc etc mi s-au parut foarte suspicioase si exagerate, cand ea de fapt e o NECUNOSCUTA in domeniu. Clar aceste comentarii sunt toate minciuni scrise de ea sau de cineva apropiat ei. Totusi in naivitatea mea am zis sa incerc. Dar cand am vazut ca i-am povestit problemele mele, ceea ce oricum nu imi place sa fac unei necunoscute si ea tace si nu ofera nici un sfat nimic, doar mi-a sugerat o carte care ar trebui sa o citesc lol, iar apoi mi-a cerut un pret exorbitant, mi-a venit sa turb de nervi! Asa puteam sa povestesc la vecinu' pe gratis, iar carti pot cauta si singura pe internet! NU O RECOMAND DACA NU VRETI SA ARUNCATI BANII PE GEAM! ESTE TOTAL INUTILA!!! Si intrebati persoane din domeniu daca au auzit de "faimoasa carmen marginean". toti vor spune ca nu :)))
Mirela Fizenescu
Mirela Fizenescu7 ani în urmă
A fost foarte fain ! Elegant total discret si foarte profesionist. A trebuit sa fac si un tratament psihiatric ( orice tratament dureaza minim 6 luni am aflat acum ) pentru o depresie mai veche. Initial nu am vrut sa merg si la psihiatru desi Carmen lucreaza cu cei mai buni , tu alegi unde vrei Arad, Bucuresti, Szeget- Ungaria. Acum stiu ca e o prostie dar asa am crezut atunci, totul a fost foarte discret. Acum incerc sa imi conving cateva prietene si o colega care e mult mai rau decat eram eu sa mearga. Am vazut un post al Cristinei Popescu care nu are nicio poza si e cam dubios si total nedrept, daca nu e alt psiholog invididios o sfatuiesc sincer sa asculte si sa urmeze tratamentul, si eu am fost reticenta pentru ca nu gandean limpede dar dupa tratament sunt un alt om, va rog sa aveti incredere, nu sunteti nici psihoterapeuti nici psihiatri, lasati profesionistii sa va ajute ce interes ar avea sa va minta ? M-am uitat si din aproape 50.000 de vizualizari e normal sa mai fie si o persoana nemultumita , e ca la nunta , niciodata nu o sa fie toti multumiti :-) dar l o nunta de 50000 de persoane ... o fata nemultumita... eu totusi o recomand cu caldura.
Popescu Cristina
Popescu Cristina7 ani în urmă
am fost dezamagita atat eu cat si prietena mea de serviciile doamnei Mărginean. dupa 10 min m-a trimis la psihiatru pt medicatie -idem prietena mea care era mai in nevoie decat mine. am primit hârtii xerox despre curaj, traieste viata etc..??? dupa ce mi-am manifestat oarecum nemultumirea am primit un supliment alimentar contra stresului. ma asteptam sa primesc pt banii pe care i-am platit, macar un mijloc/unealtă clară prin care sa pot sa fac fata problemei pt care am venit. Nu am inteles daca am vre-o problema, ce ar trebui sa fac cum sa abordez problema dupa ce ies din cabinet??? Concluzia mea a fost ca doamna era plicistita de clasica problema a femeilor la 40 ani si nu era destul de challenging cazul pt domnia sa. Daca nu era de competenta ei trebuia sa imi spuna. Mi-am trimis si prietena sa vedem daca va fi altfel. Rezultatul = acelasi coportament/recomandari chiar si fraza cu schimbarile chimice a fost identica!!!!. Dar un lucru a fost clar din aceasta experienta. Schimbarea e in mainile noastre. va salut cu drag.
Calin Tuduce
Calin Tuduce2 ani în urmă
A fost de mare folos , noi românii nu suntem obișnuiți cu astfel de ședințe și pierdem foarte mult. Nu m-a întrebat numele de familie sau unde lucrez. Aceasta doamna chiar nu m-a abandonat și am înțeles mai târziu că îi pasă sincer.
Elena Van de Bert
Elena Van de Bert2 ani în urmă
de fiecare data cand pot sa vin acasa din Olanda imi programez 3-4 sedinte de psihoterapie, daca nu era Carmen o luam razna rau de tot la inceputurile mele in Olanda. Acum sunt foarte ok si am o gramada de planuri (pe care nu le-as fi avut fara Carmen).
Locații recomandate