/Timis/Psihiatru

Neuro Therapy

Bulevardul Liviu Rebreanu nr. 3, Timișoara 300425, România

Neuro Therapy
Psihiatru
4.3
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6M8+6H Timișoara, România
+40 739 840 246
doctorbun.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Voiculescu (Ionut)
Ionut Voiculescu (Ionut)2 ani în urmă
Am fost de doua ori la doamna doctor Halmagean. Prima data a trebuit să aștept aproximativ 15 minute pentru că era în cabinet o doamna mai în vârstă care se întinsese la povesti și nu mai dorea să plece. Sincer,vam preferat să aștept cele 15 minute decât ca respectiva doamna sa fie forțată să iasa. A doua oară nu am așteptat deloc.
Am rămas surprins prin faptul că doamna doctor nu se grăbește deloc, spre deosebire de clinicile private mari, mari cu nume de monarhi și nu numai, unde te țin maxim 15 minute la consultație. In concluzie, nu o sa mai calc in veci in vreo clinica privata mare.
Miha Miha
Miha Miha2 ani în urmă
Totala lipsa de empatie și seriozitate. Am avut programare la ora 11, la doamna dr. Halmagean, am specificat ca vin din străinătate la consult și vin în mod special pentru asta. După 35 de minute de așteptare, am renunțat, pentru ca dacă dansa nu este în stare sa își respecte pacienții plătitori, eu pe banii mei, nu sunt dispusa sa accept atâta lipsa de respect fata de meserie și pacienți... Din experienta, pe care NU am avut-o, nu recomand... Nu am fost singura pacienta care a plecat, țin sa menționez și acest lucru...
Bianca sava
Bianca sava2 ani în urmă
Cunostintele au prioritate, indiferent de programari. Lipsa de empatie si de bun simt vis-a-vis de un batran grav bolnav, care intre timp a si decedat. In urma CT-ului, am descoperit ca mare parte a creierului era atrofiat. Dar "d-na" Dr. spunea ca: "n-are nimic grav, e doar rautate". Superficiala si rautacioasa aceasta "d-na". Nu recomand! Doamne fereste!
Diana Fara
Diana Fara2 ani în urmă
Doamna doctor Halmagean este un medic foarte dedicat, empatic, personalul medical al clinicii este atent la pacienți, fara timp de așteptare și consultații expeditive. Foarte mulțumită de experiența avuta in clinica. Recomand !
Dana daniela
Dana daniela2 ani în urmă
o singura vizita m a facut sa spun da, e un doctor bun si mai important decat asta e OM. multumesc doamna doctor pentru acel ochi de omenie de care am simtit ca dati dovada.
Bogdan Popa
Bogdan Popa2 ani în urmă
Doamna doctor Halmagean Steliana
Respect ,profesionalism si seriozitate.
Recomand
Dani_Pr
Dani_Pr2 ani în urmă
Totul a decurs intr-un mod profesionist!
Recomand !
Gratian Macovievici
Gratian Macovievici2 ani în urmă
Locații recomandate