/Sibiu/Psihiatru

Policlinica Astra - sediul Grigore Alexandrescu, Sibiu

Strada Grigore Alexandrescu 1, Sibiu 557260, România

Policlinica Astra - sediul Grigore Alexandrescu, Sibiu
Psihiatru
4.2
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4HV+X6 Sibiu, România
+40 269 206 204
policlinica-astra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Calotescu
Mihaela Calotescu2 ani în urmă
Am efectuat mai multe controale la această clinică și recomand cu încredere serviciile oferite. De asemenea, am efectuat un control la cabinetul de medicină internă, la doamna doctor Arcomiță Doina și am avut o experiență plăcută, unde ești întâmpinat de către dânsa cu multă empatie, o persoană foarte sociabilă și deschisă către orice problemă/întrebare și tratează cu mult profesionalism fiecare pacient. Toată stima și felicitările mele!
Deea Andreea
Deea Andreea4 ani în urmă
O experienta proasta! Va spun de ce: 1. Personal calificat zero!!! Fetele de la receptie sunt puse acolo degeaba. Sun, cer 2 informatii de baza,nu stiu,imi zic ca verifica,pe urma ma asigura de acel lucru. La medic, mi se cere hartia respectiva pe care m-a asigurat d-soara care preia programarile,ca nu este necesara si mi se spune de catre medic ca nu se poate. 2. Nu exista colaborare,comunicare intte personal: medicul imi spune sa vin mai tarziu sa preiau co chiar daca nu mai este acolo sunt fetele la receptie care mi l vor da,cu adev de la serv.fug dupa hartie ma intorc medicul nu mai este, intreb la receptie. 3. Limbaj neacceptat, nu este job ul dnelor sa ma preia, nu se cunoaste nimic imi spune sa vin in alta zi in programul medicului, sau sa intreb eu pe asistenta cand iasa din cabinet ca ele nu pot bate la usa. Serios??? Bataie de joc!! Cum le angajati domne pe astea??
Ionuț Emanuel Mihalache
Ionuț Emanuel Mihalache4 ani în urmă
Nu exista posibilitatea plății cu cardul.
Lipsa POS
ADRIAN ROSS
ADRIAN ROSS5 ani în urmă
Am incercat foarte mult timp de o saptamina sa vorbesc cu dr.Rotaru Corina sa pot trimite rezultatele de laborator am trimis email am scris pe messages a sunat o sora de a mea si nu ne sa dat un email sau un nr de telefon de la doctor ce putem sa facem.Foarte foarte neprofesional si rspuns obraznic.Nu se poate ca sa nu poti lua contact cu doctoru .Dr.corina Rotaru e foarte bun doctor dar ceva nu e in regula la primu contact
Aurelia Baumann
Aurelia Baumann5 ani în urmă
Nu am fost anunțată pentru anularea programării pe motiv că nu a putut veni medicul iar recepționera susține că am fost sunata si anunțată. Foarte dezamagita!
Cristina Ghisoiu
Cristina Ghisoiu5 ani în urmă
Servicii de calitate, medici profesionisti si dedicati, iar personalul este foarte amabil si politicos.
Anca Moșteanu
Anca Moșteanu2 ani în urmă
Policlinica foarte neserioasa. De doua ori in 3 săptămâni îmi fac programare pentru morfologia de sarcina pentru trimestrul 2 și de doua ori sunt sunata sa o reprogram pentru ca doamna doctor Iosa Mirela nu este la serviciu. Asta după ce am cerut de la serviciu zile libere, am vorbit la asigurare, doamna decide ca nu este totuși disponibila. Nu sfătuiesc pe nimeni sa apeleze la aceasta doamna doctor.
Razvan Tomegea
Razvan Tomegea2 ani în urmă
Am fost la urologie la Dr. Marcu Adrian și foarte frumos am fost tratat. Totul a decurs eficient.
Locații recomandate