/Satu mare/Psihiatru

Direcția De Sănătate Publică Satu-Mare

Strada Avram Iancu 16, Satu Mare 440079, România

Direcția De Sănătate Publică Satu-Mare
Psihiatru
1.1
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVVP+WH Satu Mare, România
+40 261 768 102
dspjsm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denisa Todica
Denisa Todica2 ani în urmă
Sa suni de nenumărate ori și NIMENI SA NU RĂSPUNDĂ?! Aveți o problema gravă!!! Lipsa totala de respect și profesionalism!
Detz'me
Detz'me2 ani în urmă
Nu te baga nimeni în seama și când le spui ce probleme ai, îți întoarce spatele.
Decizia de carantinare nu am primit-o nici până azi la o lună de la ieșire din carantina! Nu am fost sunat nicio dată de nicio persoană de la DSP!! Pe langa asta, soția cu care am avut contact direct pe toată perioada carantinei, nici nu a fost introdusă pe liste...
Kiru Kiruu
Kiru Kiruu2 ani în urmă
Incompetenti!!! Asa ceva numa la noi se poate ! 🤦‍♀️
Sun de dimineata dar nimeni nu raspunde .
Sa va fie rusine ! Saracilor , ca nu aveti un om macar ,care e capabil sa raspunda la telefon si sa poata da informatii utile pentru cei care va suna !
Nu inteleg atunci de ce ati postat numarul de telefon daca nu sunteti capabili sa raspundeti ?! 🤦‍♀️
Bogdan Ilies
Bogdan Ilies2 ani în urmă
Nu sunt în stare sa răspundă la telefon, plus ca și închid telefonul când ai o discuție cu ei!!! Rușine! Pt. Ce sunteți plătiți din bani publici 😡😡😡😡?
Cigan Ovidiu
Cigan Ovidiu2 ani în urmă
Beșinoși...ciorogârle...vai de mama voastră...pastori la oi, acolo v-aș trimite, incompetenți...dorm în birou toată ziua sau joacă lapte gros...nu răspund dacă încerci să-i suni pentru că chiar nu știu ce să-ți spună, analfabeți...Cinste vouă...V-a mâncat Corona pe pită. De ce nu instalați corturi la graniță și testați lumea așa cum se face în Germania...dacă tot vreți să urmați modelul german? Ahh da era să uit...în Germania nu se cere bani pentru test.
Popa C. Cornel (Coco)
Popa C. Cornel (Coco)2 ani în urmă
La DSP Satu Mare nu se raspunde la telefon. La nici un numar afisat pe site-ul lor official. Cum se asteapta DSP-ul sa fie contactati? Telepatic? Numarul de telofon pentru testare COVID este invalid.
Dave O
Dave O2 ani în urmă
Nu am cuvinte pentru acest serviciu. Pur si simplu va trebui sa imi iau din concediul personal deoarece am stat in carantina si nu am primit de la ei, apoi nu raspunde nimeni si daca raspunde imi spune flegmatic sa astept si inchide.
Nadia Divricean
Nadia Divricean2 ani în urmă
Alo!!!!!!! DSP de ce nu răspundeți la telefon? Să băgați oamenii în carantină știți vorbi la telefon dar când sunteți sunați nu răspunde nimeni!!!!! Aștept de o săptămână e-mailul de carantinare și nimic, luați salarul degeaba.
Locații recomandate