/Prahova/Psihiatru

Spitalul Orășenesc Sinaia

Strada Spitalului 2, Sinaia 106100, România

Spitalul Orășenesc Sinaia
Psihiatru
3.9
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8HM4+6H Sinaia, România
+40 244 311 951
spitalsinaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ana maria S
Ana maria S2 ani în urmă
Calitate superioara.Domnul doctor Barbuta este un profesionist cu o mana de aur.Am fost operata de dansul laparoscop alaturi de un alt medic exceptional domnul Dan Deva si doamna doctor anestezist fara de care nu mi as fi revenit atat de repede din anestezie.Personalul este foarte amabil si politicos.Recomand cu caldura acest spital desi nu doresc nimanui sa ajunga in situatia de a se interna !
Lucian M
Lucian M2 ani în urmă
Plecat fiind in weekend la aer curat, am ajuns la spital cu o urgenta. Sosirea mea a deranjat-o pe "doctorita" de la camera de garda. Din pacate, din cauza starii in care ma aflam, nu am retinut numele "doctoritei" care raspundea de urgente la acel moment. O persoana supraponderala, bruneta, care, precum arata, asa se si comporta - o atitudine clasica neprofesionista care, prin agresivitate incerca sa-si acopere lacunele profesionale. O numesc "doctor" pentru ca se pare a uitat juramantul lui Hippocrate. Din fericire am decis sa plec si sa ma intorc la Bucuresti. Daca aveti optiuni, e bine sa ocoliti acest spital. Managementul spitalului si Primaria Sinaia, in speranta ca le pasa, ar trebui sa-si imbunatateasca procedurile de verificare a atitudinii echipei din subordine. Nu necesita bani, ci doar bun simt !
Andreea David
Andreea David2 ani în urmă
Un spital de nota 100. Tot personalul se foarta foarte frumos, mereu atent la nevoile tale, amabil, nu se accepta nici o "atentie", o fac pentru ca "asta este datoria mea, sa am grija de voi" a fost raspunsul unei doamne asistente. Curatenie, tot ce trebuie pentru a nu te simti intr. Un spital. Ci la un hotel. Bravoo va felicit.
Ana Popescu
Ana Popescu2 ani în urmă
Am fost tratată în acest spital si am rămas impresionată de profesionalismul si amabilitatea personalului de la Primiri Urgente. Multumesc și vă doresc sa fiți sănătoși !
CRISTINA CHIŢA
CRISTINA CHIŢA2 ani în urmă
Cu aceasta ocazie vreau sa felicit pe d.l doctor Timbalov, echipa dumnealui, dar si spitalul Sinaia pentru ca are un astfel de medic.
Inainte de operatia de cezariana, dl. doctor mi-a evaluat starea de sanatate, mi-a explcat, in detaliu, ceea ce va urma, m-a incurajat, a vorbit ca un adevarat medic tinand cont de emotiile si nesiguranta mea. Am observat ca dl. doctor vorbea in acest mod, cald si profesionist, cu toate pacientele, indifefent de motivul prezentarii.
Am fost internata la sectia Obstretica- Ginecologie, iar dl. doctor m-a inconjurat cu atentia dansului, ulterior am fost operata de dl. doctor Timbalov si operatia a decurs foarte bine, fara probleme, nici pentru mine, nici pentru copil. De aceea, felicit spitalul ca are un astfel de medic. Ne am dori sa fie medici ca dansul oriunde ne am duce pentru servicii medicale. Felicitari si aveti tot respectul meu| domnule doctor. De asemenea, felicit spitalul pentru curatenia, linistea, confortul pe care-l primesti. Felicitari.
Alina Ceredar
Alina Ceredar2 ani în urmă
Bună ziua. Vreau să mulțumesc personalului medical de la Spitalul Sinaia pentru profesionalismul și comportamentul uman de care au dat dovadă în intervenția de ajutor a soțului meu, în cadrul secției de primiri urgente. Promptitudinea și modestia de care au dat dovadă medicii de specialități diferite care s-au deplasat fiecare pe rând, de la cabinetele dumnealor către secția urgenta care este într-un corp de imobil separat, pentru consult, m-a impresionat foarte mult. Analizele medicale au fost gata în 30 de minute, iar externarea a fost după 3 ore de monitorizare și tratament. Rezultatele au fost uimitoare, minivacanta care l-a început era coșmar, s-a transformat într-un vis împlinit. Încă odată VĂ MULȚUMESC OAMENI MINUNAȚI!
Monica H.
Monica H.2 ani în urmă
Echipa medicală de la departamentul Urgență m-a impresionat. Am ajuns într-o stare critică și am fost primită imediat. Vreau sa mulțumesc personalului medical care m-a examinat atent, cu empatie, amabilitate, analizele au fost procesate in 35 minute. Am primit servicii medicale de calitate, curățenie, am văzut oameni profesionisti care își fac meseria așa cum ar trebui să fie și în alte spitale. Respect!
Oameni, îngeri in alb, vă mulțumesc!!!
Handra Adrian
Handra Adrian2 ani în urmă
Poate primul spital din România care redefinește normalitatea într-o țară în care ne-am învățat de prea mult timp cu răul și cu lipsurile de orice natură, de la educație, la banala fașă sterilă!
Absolut tot staff-ul medical este extrem de binevoitor, atent, empatic și 100% concentrat pe bunăstarea și nevoile pacientului, iar condițiile de acomodare se aseamănă cu un hotel de 2 stele, cu singura diferență că acest spital este foarte curat!
Deși zic "Doamne ferește" să mai ajung în spital vreodată, nu m-ar deranja să mă întorc aici :)
Locații recomandate