/Neamt/Psihiatru

Centrul Medical Barticesti

DC103, Barticeşti 617091, România

Centrul Medical Barticesti
Psihiatru
4.2
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3Q5Q+C5 Barticeşti, România
+40 233 781 441
cmbarticesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Miclaus Elena
Miclaus Elena2 ani în urmă
Un centru medical de recuperare excelent au dotări, curățenie și personalul medical foarte bine pregătit.Mincare foarte gustoasa . Mulțumim pentru tot fam Miclăuș
Lacramioara Bouariu
Lacramioara Bouariu4 ani în urmă
Beneficiez de serviciile centrului încă de la deschiderea baza de recuperare. Am avut ocazia sa cunosc oameni deosebiți, personal medical calificat. Aparatura și procedurile de tratament de care am beneficiat au fost benefice pentru problemele medicale care le aveam. Revin ambulator, de doua ori pe an pentru tratament recuperator iar săptămânal pentru piscina cu apa sărată și pentru saună. Mulțumesc pentru serviciile oferite.
Cristina Gherghel
Cristina Gherghel4 ani în urmă
O oază de pace și sănătate de care toți avem nevoie. Apa sărată din cele două piscine (externă și internă) te pune pe picioare și la propriu și la figurat.
Personal zâmbitor și capabil, curățenie, mâncare absolut delicioasă, condiții generale excelente.
Recomand cu căldură.
Ana-Maria
Ana-Maria4 ani în urmă
Foarte bună organizare, în special când este prezent domnul salvamar. Am apreciat în mod special faptul că e foarte strict cu respectarea regulamentului. Acest lucru îmi lipsește mereu la alte piscine similare. La Barticeşti aș veni zilnic.
Maria Felegeanu
Maria Felegeanu4 ani în urmă
Recomand cu drag acest Centru Medical.
Am simțit că aici , cu acceptul fiecaruia în parte, se tratează atât trupul cât și sufletul! Cred ca numai așa apare vindecarea!
Încercați cu încredere!
Alina Popescu
Alina Popescu4 ani în urmă
O experienta total neplacuta. Nu va recomand. Procedurile de baza se fac doar cu bani, inclusiv masaj, namol, parafina si multe altele. Persoanele de la receptie lasa mult de dorit. Cadrele medicale la fel. DOAR BANUL CONTEAZA. Te obliga sa faci analize si controale ce nu intereseaza, doar sa incaseze bani. Si e vorba de multe milioane. Ca doar sunt CATOLICI PRIVATI. Consultatii aiurea. Dezinteres maxim pentru pacienti, doar banii ii intereseaza. Cazarea in regim single este cu baie comuna. Isi bat joc de sarmanii oameni bolnavi care vin de la km distantanta, unii in carje, cu probleme grave de sanatate. SA VA FIE RUSINE CATOLOCILOR!!!! Va bateti joc de oamenii cu nevoi speciale. In perioada imediat urmatoare se va face un amplu control. RUSINE SA VA FIE. Informati lumea.
Maria Gavril
Maria Gavril2 ani în urmă
Clinica Medicala Barticesti este foarte bună și foarte ieftină comparativ cu alte clinici private. Mâncarea este multă și de calitate. D-na dr Zaharia Carmen foarte bună profesional, am fost f.multumita. Analizele și procedurile din pachetul de baza sunt gratuite. Ce este în plus platesti, dar nu e f scump. Procedurile sunt foarte bune, tot
personalul este supercalificat. Felicitări, recomand din tot sufletul!
Dan Artim
Dan Artim2 ani în urmă
Un loc excelent pentru tratarea diferitelor afecţiuni care ţin mai ales de reumatism. Programul este de la 9,00-20,00, dar se închide propriu-zis la 19,30. Piscina are apă sărată adusă de la un izvor cu proprietăţi curative. Se oferă în preţ şezlonguri celor care vin aici (20 lei/zi adult, 10 lei/zi copil sub 14 ani). Se poate comanda orice fel de pizza iar intervalul de timp pentru livrarea ei poate fi 25-30min. Băuturile răcoritoare, cafeaua și înghețata sunt la prețuri acceptabile: 4 lei cafeaua la dozator, între 4,50 și 7,50 lei înghețata. Cel mai aglomerat este în weekend, când poţi avea ghinionul să nu mai prinzi şezlong, dacă ajungi după ora 10(tariful de weekend: 30 lei/zi adult). Pentru clienții fideli: La 4 intrări plătite, a 5-a e gratis!
Locații recomandate