/Cluj/Psihiatru

Policlinica Oprisani

Calea Victoriei nr 7 C, Turda 407100, România

Policlinica Oprisani
Psihiatru
3.6
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HR54+G3 Turda, România
+40 264 305 530
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Tunde Molitorisz
Tunde Molitorisz2 ani în urmă
Experiență neplăcută dacă mergi cu bilet de trimitere prin CAS pentru o anumită problemă nici după trei luni nu se rezolvă nimic analize pierdute sau netrimise in concluzie neseriozitate !
Maria Șerbănescu
Maria Șerbănescu2 ani în urmă
Oferă servicii medicale "de calitate"; în serviciul de permanență, sunt tratată cu simț de răspundere.
Anamaria Mera
Anamaria Mera2 ani în urmă
Dacă mergi cu bilet de trimitere plătești mai puțin consultația. Cabinete cu aparatură de ultima generație și curățenie de nota 10.
Se respecta cu seriozitate masurile de covid
Adrian Berariu
Adrian Berariu2 ani în urmă
O doamna dr și o asistenta în rest nimeni degeaba centru de permanenta foarte serviabile dar trebuie îmbunătățiri nu numai de zi și cu mulți bani o sa încerc să-l evit păcat chiar în mijlocul cartierului poarta închisă nu se poate primii un minim de ajutor deci tot urgenta de la spital Turda noua e baza
Alin Mihali
Alin Mihali2 ani în urmă
Jalnic...Foarte greu de găsit, nu sunt indicatoare și multă mizerie pana să ajungi, primăria nu se implica deloc, spital în ghetou.
Bucsa Stefan
Bucsa Stefan2 ani în urmă
Azi am fost la recoltare sânge pt analize și am așteptat 1 ora și jumatate(asta inpreuna cu alte persoane pe timp de pandemie) ar trebuii sa suplimentati personalul având în vedere ca era o singura persoana la recoltat(foarte drăguță doamna dealtfel)
Varga Florin
Varga Florin2 ani în urmă
Bună, mă numesc Simona Stoica iar ce am pățit în această seară(joi 22.10.2020 h/20)la policlinica Oprișani n-am crezut că voi vedea vreodată, nicidecum să trec prin așa ceva. Urmez un tratament de câteva zile și vin în fiecare seară însoțită, la această policlinica pentru a mi se face o injecție. Când am intrat în policlinica nici măcar nu am primit răspuns la salut iar tânăra asistentă nici măcar nu sa sinchisit să lase telefonul din mână.Domnisoara ma înregistrat iar mai apoi făcându-mi semn cu mina să o urmez în sala de tratament. Cu o mână ținea mâna pe telefon iar cu cealaltă mia făcut injecția. Deci lipsa de bun simț și respectul acordat pacienților în această unitate de primire nu există. Domnule doctor Bogdan vă rog să luați măsuri! Vă mulțumesc anticipat.
Kati V
Kati V2 ani în urmă
Am ajuns aici de 2ori, in plină pandemie Covid. Prima ocazie, bebe 2luni, programare dermatologie, așteptăm 50min. Doctorița amabilă, in schimb asistenta îmi reproșează că nu am răspuns telefonic să confirm programarea -sā mă bucur că nu a anulat-o ..what?..in fine. Experiența Nr 2. Sun pentru programare la pediatrie, bebe 5 luni.. mă programează la ora la care presupun că au disponibil. Ajungem, sunt direcționată să urc..pe hol 6 mămici + 8 copii ( 2 bebeluși) ..apare asistenta și cheamă următorul pacient.. nu pe noi evident, că nu îi pasă de programare. Revine în câteva minute și întreb de ce nu se iau în calcul programārile și cam cât ar mai dura să din primiți..foarte deranjată îmi dă explicația cum vizitele durează peste 10 minute și se decalează și alte prostii.. păi nu pacientul organizează programarea, noi ne conformăm doar..oricum răspuns nu am primit despre cât ar mai dura, deci am plecat.. și nu ne mai întoarcem. Indiferență și nesimțire din plin. Rāspunsul, cu atât mai lipsit de adevār. Eu aș fi înțeles perfect o decalare, dacā aș fi fost anunțată de existența ei, cum spuneți prezentatā politicos- dar nici vorbā decât ridicat din umeri și întors spatele. Apropo, deci e ok sā nu fiu anunțată de decalaje, dar nu e ok când eu o dată fåcutā programarea,nu reușesc sā rāsound la telefon - corect .. Acum mā gândesc cu tristețe, dacā cel ce a rāspuns e din conducerea policlinicii, nici nu e de mirare situația la fața locului
Locații recomandate