/Bistrita nasaud/Psihiatru

CENTRUL DE SĂNĂTATE MINTALĂ

Strada Someșului 3, Bistrița, România

CENTRUL DE SĂNĂTATE MINTALĂ
Psihiatru
3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
4FJP+H6 Bistrița, România
+40 263 236 783
sjub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Romeo Alexandru Muresan
Romeo Alexandru Muresan4 ani în urmă
Atentie, aici nu pot fi internati cei cu etilism cronic, fara asigurare. Sint trimisi la UPU, la pupu sau cine mai stie pe unde.
In realitate, alcoolismul cronic e o mare problema in acest judet in care se bea pe rupte. Incompetenta, prostia, ignoranta, sistemul medical corupt de sus pina jos nu vor rezolva prea curind o problema atit de grava care nici macar nu e recunoscuta ca atare. Poate cu exceptia celor de la Beclean sau Dej, aproape toate celelalte grupuri AA sint, practic, nefunctionale, intilnirile fiind suspendate de sarbatori, adica exact atunci cind oamenii ar avea mai mare nevoie de incurajare in abstinenta.
Somn usor dragi bistriteni. Va lasati parintii, fratii, surorile si neamurile in seama alcoolului si va prefaceti pe mai departe ca lucrurile sint in regula: la asta chiar ca va pricepeti de minune.
Vasile Rebrean
Vasile Rebrean4 ani în urmă
Alexandru Utalea
Alexandru Utalea4 ani în urmă
Chriss
Chriss5 ani în urmă
aici mam nascut
Ramona gabriela
Ramona gabriela2 ani în urmă
Am cumnatul internat acolo în acest moment. Doctorița Stefanescu refuza sa vorbească cu mama lui și nu vrea sa fie contactata în nici un mod. I sau furat pacientului hainele iar asistenți spun ca pe iei nu ii interesează. Nu poate sa între nimeni înăuntru sa vadă condițiile în care sta bolnavul. Probabil vom rezolva problemele cu plângere la politie și vom contacta și primăria pentru a cere ajutor...
Mirela Hunyadi
Mirela Hunyadi2 ani în urmă
Bună ziua. Pana la cat e deschis ? Am de scos un buletin de acolo a cuiva si nu sunt in Bistrita acum. Doar pe la 18-19. M ai pot scoate buletinul la orele menționate s au nu?
Locații recomandate