/Bacau/Psihiatru

Medintern SRL

Strada George Bacovia 7, Onești 601066, România

Medintern SRL
Psihiatru
2
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6QV8+54 Onești, România
+40 234 313 317
medintern.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
La Sl
La Sl2 ani în urmă
In Onesti la orice cabinet personalul de la receptie nu e invatat cum sa comunice cu pacientii din empatie, deoarece ei sunt invatati doar sa scrie un bilet de analiza sau o programare si atat. Pana si un vanzator de haine are mai multa empatie. Consultatiile sunt scumpe la fel si analizele pe langa faptul ca mergem de mai multe ori la analize, in comparatie cu alte cabinete care iti mai ofera o reducere. Eu am avut experienta sa fac o analiza acolo si nu m-au sunat deloc pentru rezultat. Pana la urma am fost eu si am intrebat, Cand am cerut daca mi-a venit rezultatul doamna de la receptie a tipat la mine spunand ca nu ma aude ce zic deoarece aveam masca pe fata. Apoi mi-a gasit analiza care era venita de 2 saptamani, si cu reteta de tratament scrisa de doamna doctor pe care ar fi trebuit sa le incep cu 2 saptamani precedente. Cu doctorii la care am fost consultata nu am avut nici o experienta neplacuta, totul a fost ok, am primit sfat si reteta cu tratament pe loc, dar doamnele care sunt puse la receptie, unele, trateaza pacientii intr-un mod nepoliticos.
Tudor Marius
Tudor Marius2 ani în urmă
Personal plictisit si fara chef de munca. Am sunat astazi,si am ramas surpinsa de cat de nesimtite pot fii unele angajate, in conditiile in care munca lor consta in convorbiri telefonice. Cu siguranta nu voi mai apela la acest cabinet.
Ciprian Iacob
Ciprian Iacob4 ani în urmă
Angajate foarte deranjate la burtă de cum le intrebi cate ceva.
Puneți mâna și corectati atitudinea lor pentru ca vor sau nu să creadă acest lucru, noi le aducem salariile lunare acordate de către compania in care activează.
Să vă fie rușine.
Lore Radu
Lore Radu5 ani în urmă
Mai au de lucrat la partea de customer service (o atitudine destul de grandomana la unii doctori "cu experienta/vechime"), iar pretul de 90 de lei nu se justifica pt ceea ce ofera (o consultatie scurta, iar daca adresezi tu intrebari are doctorul grija sa te atentioneze ca esti acolo sa raspunzi tu la intrebarile lui/ei). Am avut o experienta destul de neplacuta, si desi, clinica nu are review uri prea ok, am ales sa merg, dar n am mai revenit pt interpretarea rezultatelor.
Sorina Ganea
Sorina Ganea5 ani în urmă
Sunt o pacientă dezamăgită, tristă și cu multe gânduri în acest moment. Plătești consultație, faci analize și ai toată încrederea că vei fi îndrumat ce este de făcut pentru ați rezolva problemele de sănătate. Mi s-a spus să vin după o anumită oră deoarece analizele sunt în mapa doamnei doctor. Aștept cu teamă, gânduri, să ajung mai repede să vorbesc cu doamna doctor, dar surpriză , lasă analize, rețetă și trimitere , la fișier. Doamna de la fișier sună în cabinet, unde i se transmite clar că nu are ce vorbi cu mine doar să urmez ce mi-a lăsat, în timp ce eu eram speriată de tot. Mulțumesc din suflet pentru profesionalismul de care ați dat dovadă.
Este clar că nu voi mai veni acolo niciodată.
Diana Artan
Diana Artan2 ani în urmă
Experiențe neplăcute! Am făcut mai multe analize aici și de fiecare dată ți se vorbește cu superioritate, asta dacă ești norocos să fii băgat în seamă de către doamnele de la intrare!
După ce că plătești pentru serviciile oferite nu au puțin respect să te ajute sau să îți vorbească frumos! Dacă vrei să întrebi ceva ți se răspunde că nu ține de ele sau ca SUNT OCUPATE și trebuie să revii!
Am făcut chiar luni un set de analize, de la laborator mi s-a spus ca marți pot veni să le iau, nu am mers marți ci miercuri și mi se răspunde că analizele nu sunt gata.Am decis să revin joi întrucât mi s-a spus ca pot veni sa le ridic atunci! Mă prezint joi să le ridic și bineînțeles doamnele de la intrare au o atitudine necorespunzătoare! Cine ti le-a recomandat? Am raspuns că nimeni le fac pentru a verifica niste probleme de sănătate i-am zis numele, la care doamna de lângă ea imi spune ca ea nu este responsabilă și că este ocupată!
După mai multe insistențe doamna ia dosarul de lângă ea si îmi dă prima fișă!
Întrebarea mea este: de ce atata scandal pentru un mic detaliu?
Nechita diana
Nechita diana2 ani în urmă
Scump si nu rezolvi absolut nimic. Ti se mai da si 14 pastile pe zi sa le bei fara un motiv specificat.Iti mai spune ca nu trebuie sa mai faci injectabil cu B12 cand il ai la pamant . Am fost la alta clinica sa aflu tot ce nu am aflat de la ei si da trebuie sa fac incontinuare injectabil pentru ca este pe limita . Nu recomand aceasta clinica !
Lilioara.teodorescu52@g.mail.com Teodorescu
[email protected] Teodorescu2 ani în urmă
Neplacuta experienta.De la intrare pina la iesirea din clinica.Consultatii scumpe pentru timpul acordat consultatiei.Controlul se plateste desi nu e normal avind in vedere tariful mare al consultatiei.La intrebarea mea la receptie de ce se plateste -raspunsul primit a fost:"dl.doctor e mai special si timpul costa bani".Ce sa mai zici acum cind la spital e situatia care este si tu nu ai incotro platesti desi esti asigurat.
Locații recomandate