/Alba/Psihiatru

Alba Dent by Dr. Bara

Bulevardul Horea nr. 37, Alba Iulia 510127, România

Alba Dent by Dr. Bara
Psihiatru
4.2
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HC8+F8 Alba Iulia, România
+40 371 327 096
albadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Livia Funar
Livia Funar2 ani în urmă
Am făcut implanturi la tcab.dr.Bara Adrian în urmă cu 7 ani și sant foarte mulțumită și l-am convins și pe soțul meu care si-a făcut implanturi în toată gura și se simte parcă ar fi dinții lui naturali.MERITA
ToTI BANII! ( și încă un anunț, noi venim i Cluj)
Lavinia Florea
Lavinia Florea2 ani în urmă
Excepțional!Mi-a plăcut foarte mult de domnul Dr Bara !Este profesionist și știe foarte bine ceea ce face!Pentru problemele mele și așteptările mele ma declar foarte mulțumită!Recomand cu drag!
Dely Jo
Dely Jo2 ani în urmă
O experienta foarte dezamagitoare: timp, energie si bani aruncati pe o lucrare care nu a tinut nici 6 luni si ma refer la zeci de milioane.Termenele nu se respecta, se taraganeaza exagerat de mult lucrarile, cu lunile, se iau amprente in repetate randuri nejustificat, iar lucrarile lasa mult de dorit, pentru ca tehnicienii sunt DEZASTRU. S-a intamplat si la mine si la cunostinte. Stiu destule persoane dezamagite de serviciile oferite in cadrul acestei clinici. Cu tehnologia si materialele din ziua de azi, este nepermis asa ceva! Eu am vrut o lucrare din ceramica pe structura de zirconiu, care trebuia sa imite foarte bine dintele natural, dar a lasat mult de dorit, atat in privinta functionalitatii, cat si in privinta esteticii. LIPSA DE PROFESIONALISM. Sincer, NU RECOMAND!
Diana Albu
Diana Albu4 ani în urmă
O proasta experienta. Nu as putea recomada. Imi pare rau.
Nu exista raport pret-calitate.
Oprea Felicia
Oprea Felicia4 ani în urmă
Adrian C
Adrian C2 ani în urmă
Programat pentru ora 15 la consultație... După o ora m-am ridicat și am plecat tot asa cum am venit.. NU MA PROGRAMA FRAIERE DACĂ NU ȘTII PE CE PLANETA LOCUIEȘTI.. HAI LA ORA 3 SA TE CONSULT ȘI DUPĂ CE AJUNGI ACOLO NU SE MAI UITA NIMENI LA TINE
....
Ciprian Paul Mic
Ciprian Paul Mic2 ani în urmă
Clinica dentara moderna dotata cu echipamente performante si prin grija unor specialistii desavarsiti stiu sa readuca zambetul pe fetele pacientiilor.
Totul este la indemana recomand cu incredere!
Liliana Sosdian
Liliana Sosdian2 ani în urmă
Am facut la Dr Bara implanturi, tratament, coroana dentara superioara și inferioara în urma cu 5 ani şi sunt foarte mulțumită . Recomand cu încredere!
Locații recomandate