/Iasi/Optica

OptiKlar Tătărași

Strada Ion Creangă nr. 7, Iași 700321, România

OptiKlar Tătărași
Optica
5
119 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5J64+WP Iași, România
+40 232 741 255
optiklariasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paval Kerstin1 an în urmă
Totul este absolut perfect! De la produsele de calitate, pana la personalul foarte bine pregătit.
Loredana Cobzaru
Loredana Cobzaru2 ani în urmă
Relatia cu clientii IMPECABILA! Am fost la Optiklar Tataras de 3 ori si mereu am plecat cu o impresie foarte placuta despre personal. Profesionisti, amabili si draguti. Recomand cu incredere! Cu siguranta voi reveni la ei :)
Vadim Talai
Vadim Talai2 ani în urmă
Mulțumesc OptiKlar pentru serviciile oferite. Personal foarte amabil și înțelegător. Produsele sunt la un raport excepțional de calitate/preț. După prima consultație gratuită în care mi s-a explicat foarte clar despre situația mea ,am primit ochelarii în decurs de 3 zile. Sunt extrem de mulțumit. Recomand cu încredere.
Corina Lazunca
Corina Lazunca2 ani în urmă
Mulțumesc celor de la Optiklar Tatarasi pentru profesionalismul de care au dat dovada. Am stat doar 2 ore în Iași, și după câteva experiențe neplăcute, i-am întâlnit pe cei de la Optiklar Tatarasi !
Mi-au reparat ochelarii vechi, mi-au luat masurile pt o pereche nouă ... și astăzi i-am primit ...în Belgia!!!
BRAVO !!!!
Laura Monoran
Laura Monoran2 ani în urmă
Foarte amabile doamnele! Îți răspund la orice întrebare și te primesc cu zâmbetul pe buze! Recomand! In câteva ore, primești și ochelarii comandați! O sa mai revin aici!
Diana Iovan
Diana Iovan2 ani în urmă
Superprofesionalism inalt!Doua doamne foarte amabile,profesioniste mi au explicat totul ca la carte,si au dat interesul la maxim pentru ca eu sa fiu multumita de ochelari!
Mi au recomandat pentru ochelarii la distanta sa pun lentila heliomata pentru ca avand ochii deschisi la culoare ma deranjeaza lumina si soarele.Au avut mare dreptate imi.ofera un confort sporit si nu mai imi.lacrimeaza ochii afara.
Le multumrsc din suflet celor doua doamne pentru recomandarile si sfaturile primite.
Recomand cu drag si incredere Optiklar Tatarasi
George Doroftei
George Doroftei2 ani în urmă
A fost a doua oara cand mi-am facut ochelari la Optiklar! Sunt foarte multumit de servicii, de produse si nu in ultimul rand de personalul foarte amabil si atent la nevoile clientului! Cu siguranta revin! Recomand!
Stefi Valeanu
Stefi Valeanu2 ani în urmă
O experienta foarte placuta, personal foarte amabil, competent. Au produse de calitate (atat rame, cat si lentile), iar preturile sunt super ok. Montarea lentilelor este rapida (1-2 zile). La cat de draguti au fost, mi-as schimba ochelarii in fiecare zi :))
Diana M
Diana M2 ani în urmă
Personal foarte amabil și dedicat pentru nevoile și pe înțelesul clientului ! Profesionalism,răbdare și seriozitate ! Va mulțumesc Optiklar !
Locații recomandate