/Iasi/Optica

Sanoptic

Strada Vasile Lupu 26-28, Iași 700309, România

Sanoptic
Optica
4.2
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J53+J3 Iași, România
+40 232 279 910
sanoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei-Daniel Nastas
Andrei-Daniel Nastas2 ani în urmă
Timpul de asteptare este groaznic, toate programarile se intarzie macar 30 min si se misca foarte greu angajatii de la optica. In schimb serviciile sunt calitative, doctorii fiind chiat profesionisti.
Alexandru Asaftei
Alexandru Asaftei2 ani în urmă
După ce am sunat la ei m-au programat abia peste 2 luni. Nu îi înțeleg de ce, dar fie. După acele două luni in care am tot asteptat, nici măcar nu au avut bunul simt sa îmi de-a un SMS sau să mă sune cu 24 de ore înainte că să îmi reamintească.
Florin milovici
Florin milovici2 ani în urmă
Aparatură modernă, servicii calitative și curățenie.
Catalin Ioan Varlan
Catalin Ioan Varlan4 ani în urmă
O clinică ca in occident! Programarile se respecta minuțios! Au aparatura de ultima generatie! Au specialiști foarte buni! M am operat la un ochi,iar rezultatele au fost excelente! Dnul Doctor IRIMIA este foarte bun specialist! Dumnealui m a operat cu succes ! Orice problema ti se explica intai pe înțelesul tuturor! Recomand cu mare drag!
Veronica Lupu
Veronica Lupu5 ani în urmă
Am venit cu emoție și cu teama la această clinică pentru o operație de cataractă, dar cadrele medicale, medicii precum și aparatura de ultima generație mi-au dat curajul de care aveam nevoie .
Am fost operată la amândoi ochii și ,deși au trecut patru ani de atunci, mă simt foarte bine .
De aceea, astăzi mă aflu în această clinică cu soțul meu, pentru același fel de operație.
Mulțumesc întregului personal medical și mai ales echipei de medici care își pun talentul și dăruirea în slujba pacienților.
Gheorghe Tatomir
Gheorghe Tatomir2 ani în urmă
Mulțumim întregului personal al clinicii și în mod special dl. Dr. Gălan petru profesionalismul de care au dat dovadă ! Recomandăm această clinică !
Klaus pin
Klaus pin2 ani în urmă
da , vezi bine
Iulia H
Iulia H2 ani în urmă
Nu stiu de ce scrieti ca aveti program pana la ora 20. Azi, 4.11.2020 in jurul orei 18.00 sotul s-a prezentat la dvs la cabinet si nu aveati medic doar o asistenta care la indrumat la Spitalul Sf Spiridon desi stiati ca in acel spital 7 medici sunt infectati cu covid-19. Nu recomand!!!
Locații recomandate