/Constanta/Optica

CLINICA PRIVATĂ NON-STOP HOMEOMED

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu A., 75, Constanța 900178, România

CLINICA PRIVATĂ NON-STOP HOMEOMED
Optica
3.7
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPM+RM Constanța, România
+40 241 693 355
clinicahomeomed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Elena Beca
Elena Beca2 ani în urmă
Dezastru🤬🤬🤬🤬🤬
Dupa 4 zile de tratament la ei fără nici o ameliorare am internat copilul la isis cu enterocolita!
Pun branule intr una si nu recomanda o analiză un eco în cazul nostru tratament după ureche și schimbat de 3x ,iar la fiecare tura da alt ceva pe rețeta 😡😖😖
Constantin Caruntu
Constantin Caruntu2 ani în urmă
Dezastru, nu recomand. Nu am înțeles nimic din ce a spus pediatrul si am observat ca a fost trezită din somn de catre receptionista. Am plecat foarte dezamăgit si mai nelămurit decat am venit. Am plecat la Isis.
Ioana Ivan
Ioana Ivan2 ani în urmă
Am sunat la ora 4 dimineața și mi s-a spus sa vin direct cu copilul la consultație. Personal pregătit și profesionist. Doamna doctor și-a luat timp pentru consult, a pus o mulțime de întrebări și ne-a oferit și alternative de sirop in loc de pastile. Mulțumim!
Mihaela Casu
Mihaela Casu2 ani în urmă
Ieri am fost cu fata o doctora minunata si o asistentă minunata le mulțumim pentru ce au facut pentru noi ,dar aseara in jurul orei 23 altă tura dezastru total ,fara intres de copii , doamna doctor habar nu avea de ea,si asistenta la fel nea spus sa ii desfac pansamnetul de la branula
Radulescu Raluca Alexandra
Radulescu Raluca Alexandra2 ani în urmă
Recomand!!! Am fost cu ambii copii! In urma tratamentului dat de doamnele doctor s au simtit bine!
Edvin Menosman
Edvin Menosman2 ani în urmă
Daca puteam sa dau 0 stele as fi dat ... consult pediatric la copil de 1 an si 5 luni ... diagnostic "Rosu in gat cum nu a vazut in viata ei" si a prescris antibiotic sirop. A doua zi am revenit pentru ca fata nu lua antibioticul sirop si de garda era o alta doctorita care si ea a verificat gatul si a prescris amoxicilina injectabil 3 zile. Dupa doua zile de injectabil am fost la medicul de familie si apoi la isis si amndoua au zis ca nu are nimic in gat si ca este alta cauza febrei. Nu poti sa ai medici atat de slabi pregatiti, mai ales la copii. De evitat clinica.
Georgiana Georgi
Georgiana Georgi2 ani în urmă
Aici copilul meu (3 ani) a primt tratamentul corespunzator pentru enterocolita. Doamna doctor foarte priceputa si comunicativa; asistentele au fost ok, i s-a pus branula fara sa il traumatizeze si dupa prima perfuzie s-a vazut rezultatul. Intr-adevar, timpul de asteptare este putin cam mare, dar decat sa merg la isis sa platesc 500lei si sa nu vad schimbare in starea lui, mai bine astept la homeomed.
Anca Leru
Anca Leru2 ani în urmă
Pe data de 04,11.2020 mi.am facut programare la reumatoligie - dr.Sibel Dermighean. Am informat asistenta ca am trimitere de la medicul de familie si m.a programat pe data de 09.11.2020 la ora 15. Ce noroc pe mine!
Surpriza....constat, dupa ce am asteptat 40 min peste ora programarii, ca de fapt consultatia se plateste 150 ron. Am intrebat asistenta de ce trebuie sa platesc daca am trimitere......si vezi raspuns...." cu trimitere sau fara, consultatia se plateste, ca oricum intrati la proceduri". Asta, in conditiile in care nici macar nu intrasem la medic pt consult.
Este o practica foarte interesanta, in conditiile in care, medicul sus mentionat are contract cu casa de asigurari.
Balbaiala asistentei mi.a spus multe. Evident ca am renuntat la serviciile medicului.
Nu recomand!
Locații recomandate