/Cluj/Optica

Silma Optic

Strada Câmpului nr. 7, Cluj-Napoca 400664, România

Silma Optic
Optica
5
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH57+R4 Cluj-Napoca, România
+40 749 700 100
silmaoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oros nicolae
Oros nicolae2 ani în urmă
Vă mulțumesc din suflet!sunteti adevărați profesioniști,mă bucur pentru recomandarea făcută de fica mea.Ochelarii sunt super și mă gasesc foarte bine cu ei.Vă doresc mult succes in activitate.Recomand cu mare incredere.
Emilia A.
Emilia A.2 ani în urmă
Am găsit la Silma Optic competență şi amabilitate cum nu am crezut că poate exista in România
Sunt fericitâ că reviw-urile pe care le-am văzut pe site ,înainte de a mă programa , au fost reale si astfel am ajuns acolo
Nu cred că mai există opticieni si medici mai competenți , mai amabili şi mai drăguți decât cele două domnişoare (doamne ?) tinere de la Silma Optic , Cluj
Recomand cu toată increderea !
Radu Muresan
Radu Muresan2 ani în urmă
Am apelat la ei pentru o pereche de lentile ce le doream montate pe o rama de ochelar ce o aveam , destul de curbate pe fata si la care mai multe cabinete de optica mi au spus ca nu se complica cu ele, fiind ceva mai atipic . Dupa un consult atent , o doamna foarte draguta mi a explicat problemele ce le am si tipul de lentila adaptativa de care am nevoie . S a insistat un pic pt montarea lentilelor si totul a iesit minunat. Am asteptat un pic dar a meritat.Multumesc
Marius panfi
Marius panfi2 ani în urmă
Rapiditate, profesionalism, aparatură modernă, personal mai mult decât amabil, calitate.
Andreea Laura Bucur
Andreea Laura Bucur4 ani în urmă
Recomand 100%! Mi-am primit ochelarii destul de rapid, doamnele de acolo au fost foarte drăguțe in timpul consultației propriu zise... pe scurt: profesionalism, seriozitate și încredere!
P.s. Au o gamă variată de rame în magazin și din când in când și reduceri... 😍
Somebody
Somebody5 ani în urmă
Doamnele de la aceasta clinica sunt foarte dragute si politicoase. Fata de alte optici pe la care am trecut pana sa ma decid unde ar fi mai potrivit sa-mi fac consultatia si ochelarii, pot spune ca aici o sa mai revin.Nu am avut parte de acea atitudine aroganta si de personal plictisit, au inteles care este bugetul meu si chiar daca am fost o clienta pretentioasa pana mi-am ales modelul care sa imi placa, insasi doctorita a avut rabdare si m-a ajutat sa-mi gasesc un model potrivit fizionomiei mele si m-a insotit cu o multime de sfaturi. Recomand ! Foarte curat, un mediu placut, profesionalism.
Ioana Roman
Ioana Roman5 ani în urmă
Sunt niste adevărati profesioniști! M-au ajutat foarte mult! Serviciile lor chiar sunt de calitate, începând de la consultul medical de specialitate până la rame și lentile. Recomand!
Silvia pop
Silvia pop6 ani în urmă
Produse si servicii de calitate la preturi foarte bune. Am beneficiat de un consult gratuit intr-un cabinet super dotat, care arata intr-un mare fel, la superlativ. Locatie excelenta cu locuri de parcare. Recomand cu incredere!
Locații recomandate