/Caras severin/Optica

Synevo Resita

Bloc 19, Bulevardul Republicii 19, Reșița 320192, România

Synevo Resita
Optica
2.6
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8VGF+CV Reșița, România
+40 749 147 986
synevo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Turcea
Nicoleta Turcea2 ani în urmă
Rezultate relevante, corecte! Prompți!
Iasmina Ion
Iasmina Ion2 ani în urmă
0 stele .. suni si nu raspunde nimeni nici la centrul din Resita nici in Timișoara sunteti de tot râsul ..... nu recomand nici un centru Synevo 👎👎👎
Adrian Gherghel
Adrian Gherghel2 ani în urmă
În primul rând nu se respectă programul de recoltare...am ajuns acolo la ora 12 si mi s-a zis că nu mai pot fi recoltat pentru că prea târziu, deşi pe uşă scrie că se recoltează până la ora 14. În al doilea rând, recepționista/asistenta este paralelă cu medicina. A refuzat să mă testeze şi a doua zi deoarece mâncasem dimineața şi mi s-a zis că sângele meu se va ,,hemoliza" daca va fi recoltat, eu testându-mă de zeci de ori până acum, inclusiv la ei şi niciodată n-am fost refuzat pe acest motiv. Să refuzi un pacient două zile la rând, este lipsă de profesionalism.
Crasta Dragos
Crasta Dragos2 ani în urmă
Telefoanele afișate sunt de forma. In mare parte telefonul afișat pentru Reșița este închis. Când nu e inchis oricum nu răspunde nimeni. Nu vreau să mă gândesc cum sunt restul serviciilor... Probabil oferă servicii "ca la stat" deși este o clinica particulară
Roxana Huma
Roxana Huma3 ani în urmă
Profesionalism in recoltare si explicarea procedurilor. Am mers cu copil de 5 ani, cu 15 minute inainte de terminarea programului si am fost foarte placut surprinsa sa vad rabdare si profesionalism, copilul nedandu-si seama ca i s-a luat sange, a primit o mica jucarie, o experienta placuta!
Iosif Nedved
Iosif Nedved2 ani în urmă
Recenzia se poate lua la nivelul întregii companii synevo, adică încercând sa sun sa iau niște informații de la dânșii, după ce mi-am făcut testele la ei, nimeni nu raspunde. Am sunat la toate numerele de pe site, ca poate cineva răspunde, am pierdut așa 1,5 zile. Când in sfârșit mi-a răspuns cineva, îmi spune ca nu este problema lor, sa sun la Reșița, deși acolo (plus pe numerele de Call centrum) nu mi-au răspuns aceea perioada. Servicii de tot rahatul, nu știu de ce mai pun numere de telefon când sunt inutile.
Romanian CardZ
Romanian CardZ2 ani în urmă
Cea mai proastă experiență avută vreodată !!!
Fiat Ana
Fiat Ana2 ani în urmă
Locații recomandate