/Bistrita nasaud/Optica

UNI & TAXI S.R.L.

Str. Artarilor, 46, Bistrita, Bistrita-Nasaud, 420069, Bistrița, România

UNI & TAXI S.R.L.
Optica
3.2
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FPQ+9J Bistrița, România
+40 745 989 949
taximetre.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sabina sigmirean
Sabina sigmirean2 ani în urmă
In ultima perioada comenzile vin foarte tarziu, am avut de asteptat vreo 25 de minute, de parca ai fi in capitala si ai de asteptat atat de mult, iar taxiurile sunt foarte murdare, pur si simplu jegoase
Diana Botar
Diana Botar2 ani în urmă
Dispecer slab pregătit, grăbit și nepoliticos!
Nu recomand compania.
Bistrița Năsăud municipiului mic cu servicii slabe de taxi.
Radu Ciurus
Radu Ciurus2 ani în urmă
4 stele, doar pentru faptul ca parcul auto e destul de învechit.... in rest totul a fost ok :)
Dan Culda
Dan Culda2 ani în urmă
O firma care ar trebui închisă. Dispeceri care nu sunt in stare sa îți răspundă la întrebări simple, care vin cu tot felul de scuze și care îți închid telefonul in nas și care îți dau răspunsuri de genul "dacă vrei taxi ca la Cluj du-te la Cluj". 0 stele as da dacă aș putea. Mai au multe de învățat până să se numească firma de taxi.
Răzvan Gheorghe Ganea
Răzvan Gheorghe Ganea4 ani în urmă
80% din masini sunt imputite, cu soferi imputiti. Mi s-a intamplat des sa simt "miresme" de usturoi din ragaituri silentioase, sa merg cu geamu deschis iarna (nu dau caldura sa nu consume), sa ies cu pantalonii patati.. oricum trebui sa intri la dush dupa o "cursa".. Jalnic si f scump! Putini sunt si impecabili, cu masini curate, tapiterie piele ecologica etc..
DIANA MARIA GIURGIU
DIANA MARIA GIURGIU5 ani în urmă
Unii soferi sunt ok, dar, prea putini, nu am primit bon fiscal aproape niciodata, daca am solicitat bon au spus ca nu au pornit aparatul. Nu dau restul complet, parca li se cuvine bacsisul , daca nu cunosti foarte bine zona unde mergi te plimba prin oras pe diferite strazi cu pretextul ca asta e singura ruta pt. a obtine bani in plus.... cele 3 sau 4 minute de asteptare de la dispecerat se fac si 10 uneori. Nu recomand. Eu nu voi mai apela niciodata la ei, sunt satula de nesimitirea lor.
Monica Clapa
Monica Clapa2 ani în urmă
Foarte neserioși, nu vin la comanda. Dispecerul a spus ca in 3-4 minute va ajunge o masina ( in condițiile in care la ora respectiva nu era trafic ) , am așteptat 15 minute și nici urma de masina. Neseriosi, nu recomand !
Kitty Izabela34
Kitty Izabela342 ani în urmă
Ar trebui sa va fie rușine la cum va comportați cu clienți 😡😠😠😡cele mai proste servicii. Nu recomanda sa circulați cu acesta firma 😡😠😡😡😠😡😡
Locații recomandate