/Bihor/Optica

Huntershop

Bulevardul Decebal 96, Oradea 410219, România

Huntershop
Optica
4.4
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W39+V7 Oradea, România
+40 259 474 040
huntershop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calin
Calin2 ani în urmă
Magazin bine organizat și aprovozionat, personal amabil și bine pregătit.
Daniel Pancescu
Daniel Pancescu2 ani în urmă
Foarte profi. Unic importator de tot ce înseamnă cz. Din păcate stau foarte slab la munitie adică nu au deloc!
George Ruje
George Ruje4 ani în urmă
Am cumparat un pistol cz p10 c, care la prima tragere s a dovedit a fi defect. Nu au vrut sa mi restituie banii decat dupa o reclamatie la protectia consumatorului. JALNIC ! NU RECOMAND !

Daca dumneavoastra ziceti ca ne am fi inteles...dc m as mai fi dus la ANPC? Credeti ca m am dus cu intentia sa va fac rau? Sau sa se faca dreptate? din moment ce ulterior cand m'ati chemat am scris pe reclamatie ca ne am inteles amiabil... Haideti sa fim seriosi !
Mi se parea normal sa imi schimbati arma din moment ce mi ati vandut'o cu defect (se poate schimba arma chiar daca este inseriata...intrebati la IPJ )!
Octavian Felecan
Octavian Felecan4 ani în urmă
🙌🙌🐈🐈👏👏👍💪💪
Septimiu Petrusan
Septimiu Petrusan5 ani în urmă
E locul meu de munca
Adi Ardelean
Adi Ardelean6 ani în urmă
Marfa multa, preturi bune, personal amabil.
Emil Dobos
Emil Dobos2 ani în urmă
Am intrat in magazin cu intentia de a-mi cumpara un spray de aparare (pt animale) . Nimeni nu m-a salutat si nici nu m-a intrebat ce doresc sa cumpar. In fine, am cerut produsul dorit iar acasa am realizat ca nu are nici macar o traducere in limba romana. In atare conditii, mi se pare echitabil trei stele.
Daniel Dani
Daniel Dani2 ani în urmă
Am cumpărat o pușcă betinssoli calibrul 12 di magazinul de la Sibiu. Era defecta din fabricație deși era magnum în momentul în care trageam cu cartuș magnum se deschidea zăvorul se rupea pușcă. Cei de la magazinul de la care am achiziționat arma nu au fost deloc cooperanți în momentul în care am solicitat schimbarea armei. Am dus arma la Oradea la huntershop unde a fost reparata ieri am fost în poligon și am încercat-o. Bine înțeles nu sau pus arcuri noi ca erau slăbite au fost spingluite sper sa tina reparația care a fost făcută. Dar vreau sa spun ca aa nu a fost încercată după reparație de cei care au făcut reparația aceștia scuza duse ca nu au obligația sa o încerce în poligon. În rest domnul armurier a fost ok mi se pare ca este o persoana care cunoaște meserie.
Locații recomandate