/Timis/Oftalmolog

MedOzon

Strada Divizia 9 Cavalerie 25, Timișoara 300254, România

MedOzon
Oftalmolog
4.7
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q69P+8J Timișoara, România
+40 356 453 452
med-ozon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Popescu Cristian
Popescu Cristian2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de rezultatele tratamentelor făcute de către domnul doctor Genes Ciprian. Am avut dureri de toate felurile, de spate, de genunchi, mă dureau și mâinile, acum mă simt foarte bine, de aceea continui sa vin la clinica de 2 ori pe an. Recomand cu inima deschisa. Mii de multumiri pentru tot ce ați făcut pentru mine și pentru felul în care m-ai tratat!
Ovidiu Hategan
Ovidiu Hategan2 ani în urmă
Pe tatăl meu la ajutat foarte mult.A mers în cârje,cu dureri foarte mari și după 10 ședințe de ozonoterapie merge fără ele și a scăpat și de dureri.RECOMAND!
Fără Nume
Fără Nume2 ani în urmă
Locație cu aspect de primăvară, proaspătă în fiecare zi, curățenie exemplară, cum ar trebui să fie în fiecare centru medical. La recepție domnișoarele sunt amabile și tot un zâmbet, te îndrumă cu multă răbdare și bunăvoință. Aici ești tratat cu toată atenția posibilă de către doctori care sunt dedicați totalmente meseriei ce și-au ales-o, ești respectat ca om în primul rand și mai apoi tratat ca și pacient. Nu sunt întârzieri la programare și cel mai important lucru - ești întrebat în permanentă cum te simți. Recomand cu placere și încredere MedOzon!
Rezultate extraordinare cu autohemo!!!!
Voicu Chodan
Voicu Chodan2 ani în urmă
O clinica cum multe ar trebui sa fie.. personal f prietenos, care aproape ca te face sa uiti de durere si de probleme. Rar am intalnit asa ceva in Romania, cu toate ca asa ar fi normal... Am hernie de disc, iar dupa 1 luna de injectii si elongatii m-am intors pe terenul de fotbal, desigur cu recomandarile dl. doctor, cu multa incalzire inainte de a incepe; cei de la clinica fiind singurii care mi-au spus ca dupa ce termin tratamentul imi voi putea relua activitatile sportive(nivel amator) asa incet... Recomand cu toata increderea aceasta clinica!

Later edit: RMN-ul efectuat la distanta de un an distanta de la tratamentul cu Ozon si elongatiile efectuate in cadrul clinicii, hernia de disc L4-L5 a disparut. Acum am revenit pt ca am un inceput de hernie la L3 si mici deshidratari la cervicala + o accidentare sportiva(fotbal) la umar. Am fost intampinat si de aceasta data cu multa caldura, rabdare, dl Genes explicandu-mi ce s-a intamplat si ce ar fi recomandat sa fac, initial intrebandu-ma zambind "de ce am venit, daca nu ma doare?".
Platita Florin
Platita Florin2 ani în urmă
Un medic foarte bun și foarte atent cu pacienți face tot ce poate să te ajute
Elena Popescu
Elena Popescu4 ani în urmă
Impresii

Suntem la Clinica de Ozonoterapie MedOzon din Timişoara, a cărei locaţie inspiră mare încredere.
O atmosferă plăcută, familiară, generată de relaţia personalului medical cu pacienţii.

Momente de reflecţie şi introspecţie – pentru unii.
Se ascultă mult, se vorbeşte puţin – în şoaptă.
Nu suntem singuri, ci împreună unii cu alţii. Aşteptăm atingerea cu aripa Luminii pentrum a se întâmpla miracolul vindecării.

Ozonul – aurul vieţii este binecuvântarea divină, purificatoare, care sfinţeşte şi regenerează, deconspirâdu-şi calităţile în alchimia cu sângele, ca o îngemănare, în unitate şi iubire.

De aici, de la MedOzon, zilnic se pleacă şi se vine ca la o oază de speranţă pentru refacere, precum natura din amorţirea iernii, care-şi fortifică energiile, renăscând sub blânda lumină a astrului solar primăvăratic.

Felicitări şi recunoştinţă, distinsului medic Ciprian Genes, pentru profesionalismul şi responsabilitatea cu care priveşte nobila misiune de medic, pentru a fi în slujba binelui suprem.

Cu mulţumiri, Elena Popescu
Oli Bulzan
Oli Bulzan5 ani în urmă
O clinica moderna cu personal foarte amabil si bine pregatit. asa ar trebui sa arate toate clinicile din Romania. Nu rezolva orice problema medicala....dar sunt multe afectiuni tratate cu succes sau la care se vad ameliorari semnificative.
Mirela Padurariu
Mirela Padurariu2 ani în urmă
Este clinica nea preferata. Am făcut câteva Terapii cu rezultate foarte bune (OHT; PRP pt riduri; autohemoterapie; polivitamine; Injecții pt dureri lombare; sauna cu ozon....). NU merg la doctori și nici nu iau medicamente pt ca ma simt foarte bine după ședințele cu ozon, polivitamine ..... Recomant tuturor măcar o data încercați aceste terapi și nu veți regreta..... sigur veți reveni.
Locații recomandate