/Prahova/Oftalmolog

CMI Dr. Pienaru Mihaela-Victoria

Strada Timiș 3, Ploiești 100166, România

CMI Dr. Pienaru Mihaela-Victoria
Oftalmolog
3.5
11 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
W2VG+H9 Ploiești, România
+40 726 203 894
cabinetemedicaleploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–19
Marți: 16–19
Mirecuri: 16–19
Joi: 16–19
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stoica carmen1 an în urmă
Nu am fost în aceasta locație, a fost tata internat la boldescu și a fost tratat de doamna pienaru,dar mai bine îl duceam la București,dansa care spune ca este specialista în glaucom și cataracta nu a observat ca are glaucom ,i s-a spus ca are celulita oculara a plecat cu tensiune oculara foarte mare ,de am descoperit la București ca are glaucom.....nu recomand ca doctor
SELENA ADRIANA VULPE
SELENA ADRIANA VULPE2 ani în urmă
0 stele in special!! Inainte de o consultatie trebuie sa stii sa vorbesti, nu stiu cum esti ca doctor, dar ca om esti dezastru!!
Am sunat pentru o programare, pe langa faptul ca nici nu a vrut sa imi asculte problemele, mi a spus direct ca ma va costa 200 de lei. Ulterior mi a spus sa ma hotarasc mai repede pentru ultima programare disponibila, ca nu sta dupa mine, la care eu i am multumit si mi am cerut scuze pentru ca am retinut o din treaba. In incheierea apelului am fost injurata si mi s a inchis in nas!!
Camelia Ene
Camelia Ene5 ani în urmă
Profesionalismul si dragostea fata de semeni si-au spus cuvantul,în cazul mamei mele asistata de doamna doctor Pienaru.Un ochi declarat " pierdut" in urma cu 5 ani de un alt medic oftalmolog,a fost tratat, operat si adus în starea de " salvat! Sunt prea sărace cuvintele sa poata exprima ce înseamnă pt mine ochii mamei mele si cat va multumeste sufletul meu pt zâmbetul ei! Sa fiti sănătoasă doamna doctor si sa aveti putere sa salvați cât mai mulți ochi si zâmbete!
Alina Frigea
Alina Frigea5 ani în urmă
Dumitru Popa
Dumitru Popa5 ani în urmă
Marian Ionescu
Marian Ionescu6 ani în urmă
Preturi mari calitate indoielnica
Andreea Irina Popa
Andreea Irina Popa6 ani în urmă
Mircea Pienaru
Mircea Pienaru6 ani în urmă
Visan Neacsu
Visan Neacsu8 ani în urmă
Locații recomandate