/Galati/Oftalmolog

Cabinet Oftalmologic Optica Medicala Optim Quality Galati

Strada Neajlov 7, Galați 800402, România

Cabinet Oftalmologic Optica Medicala Optim Quality Galati
Oftalmolog
4.7
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JF+2C Galați, România
+40 236 419 992
cabinet-oftalmologic-galati-optica-medicala-optim.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Bordeianu
Andrei Bordeianu2 ani în urmă
Doresc sa multumesc Doamnei Doctor Mazilescu cat si echipei de profesionisti din cadrul Clinicii Omptim Quality pentru promtitudine, amabilitate si rabdarea pe care au avut-o cu mine ca si pacient.
Experienta de a putea ochelari nu mi s-a mai parut deloc dificila si datorita suportului primit din partea Doamnei Doctor si a personalului care mi-au facut usoara si alegerea unei perechi de ochelari potrivite pentru mine .
Recomand tuturor cu incredere si revin cu bucurie de fiecare data in mijlocul acestor oameni calzi si amabil.
Stefania Temelie
Stefania Temelie2 ani în urmă
Am sunat de cateva ori in iunie pentru o programare pe luna iulie. De fiecare data mi s-a spus ca programarile pentru iulie se fac incepand cu data de 26 iunie. In data de 26 la 10 min de la inceperea programului mi s-a propus data de 20 iulie. Cand s-au facut programarile pentru perioada 1-20 iulie? Mi s-a spus pus ca medicii sunt in concediu. Este inchisa clinica? O minciuna jalnica.
Marius Arpereb
Marius Arpereb3 ani în urmă
Am fost la un control oftalmo in decembrie anul trecut, la d-na doctor Geanina Totolici. Am fost dezamagit. Probabil e si vina mea pentru ca am avut asteptari prea mari, generate de review-urile de 5 stele de pe site-ul lor. Consultatia a fost pe repede inainte. Puteam la fel de bine sa merg direct la un optometrist si as fi dat 50 ron fata de 150 ron. Avantaj ei. De la bun inceput de cand am sunat pentru programare, am cerut un examen complet la ochi. Cum mai facusem anterior, pentru ca sunt purtator de ochelari. Doar ca la clinica unde mergeam de obicei, programarea era peste 9 luni si nu puteam astepta atat. Am ales aceasta clinica, cum am mai spus, in urma recenziilor bune. Probabil ca multi din cei care au dat maximum de stele n-au mai fost intr-o clinica moderna oftalmo si n-au vazut diferenta de atitudine, abordare si tehnica moderna. Am intrebat la sfarsit daca mi-a fost facut si "fundul de ochi" si pentru "glaucom", la care raspunsul a fost afirmativ. Eu n-am de unde sa stiu daca asa a fost, nu am incredere. Am inteles intre timp ca se poate face examenul si fara picaturi pentru dilatarea pupilei, insa as fi preferat old fashion school. De asemenea exista o dihotomie intre imaginile de pe net cu aparatura, tehnologie, care-ti lasa impresia de clinica bine dotata si realitatea din teren mult mai saracacioasa in asa ceva (cel putin in cabinetul in care am fost eu). Ma intristeaza dar nu ma surprinde faptul ca suntem vazuti, noi pacientii, doar ca surse de bani. Ce empatie, ce respect...astea-s pe cale de disparitie. Apropo de bani: preturi destul de mari spre mari, atat la rame cat si la lentile. Ca aspecte pozitive as aminti curatenia, atmosfera buna, personalul de la receptie foarte amabil si d-na optician (sper sa nu-i gresesc meseria si sa fie optometrist), care a avut rabdare cu mine si mi-a explicat chestii tehnice referitoare la diferite marci de lentile. Le multumesc pe aceasta cale si le acord (daca pot spune asa) 5☆. Din pacate d-nei doctor doar 2☆. Am facut o medie si pentru clinica au iesit 3 stele (si ceva maruntis).
Radu Florentin Nedelcu
Radu Florentin Nedelcu3 ani în urmă
Personal profesionist : am primit toate informatiile astfel incat sa fac alegerea potrivita pentru necesitatile ochilor mei . Servicii de calitate in materie de consult si ochelari de vedere . Recomand cu incredere !
Ionescu alexandru
Ionescu alexandru2 ani în urmă
O experienta dezamăgitoare in momentul în care soția mea a intrat in cabinetul d-nei doctor ( nu am reținut numele), dar tot ce pot sa zic e ca respectiva doamna dr a ales sa aiba o atitudine "agresiva" în explicațiile oferite sotiei mele însărcinate, care in necunostinta de cauza a dorit obținerea unei adeverinte ptr cezariana, doamna doctor fiind contrariata ca soția mea nu a avut niciun control anterior pana la momentul venirii la ea, nelasand pe sotie sa vorbească mai deloc. Doamna respectiva a avut explicații coerente si solide, dar modul in care a pus problema fata de o femeie însărcinată indiferent de felul in care soția mea a prezentat problema la consultație , susțin ca atitudinea dnei dr a lasat de dorit. Dezamăgitor!
Alexandru Vasile
Alexandru Vasile2 ani în urmă
Un medic extraodinar de profesionist și un personal deosebit de amabil. Am reușit sa obțin o programare de urgentă pentru a-mi reface ochelarii. Voi mai reveni cu drag!
Adriana Matei
Adriana Matei2 ani în urmă
Recomand, mergeti cu încredere!
Am avut azi,05.01 2021, programare la doamna doctor Mazilescu cu băiatul meu in varsta de 4 ani! Doamna doctor a dat dovada de o rabdare si o calmitate cum rar am întâlnit! Deși copilul se incapatana sa nu răspundă întrebărilor, doamna dr usor, usor s-a împrietenit cu el și astfel am reusit sa obținem ceea ce ne-am dorit.
Am stat cu doamna doctor peste 50 de minute, iar timpul de așteptare ptr a intra in cabinet a fost 0!!!
Multumim din suflet pentru rabdare!
Andreea dumitrascu
Andreea dumitrascu2 ani în urmă
Am ajuns la acest cabinet la îndrumarea unei cunoștințe și am rămas plăcut surprinsă.Începând cu Doamna Doctor o persoana deosebita cu o calificare extraordinara,la personalul cabinetului gentil și disponibil la orice exigenta a clienților pana la gama larga de rame si lentile !
Recomand cu încredere !
Locații recomandate