/Galati/Oftalmolog

Dr. Xenia Dobre

Strada Sfântul Spiridon 18, Galați 800051, România

Oftalmolog
2.2
18 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
C3M2+Q3 Galați, România
+40 236 410 035
optixmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
S91 zile în urmă
Dezamăgitor!!!! Atât dna doctor, cât și asistentele. Dna doctor a întârziat 1 ora..., a mai furat 15 minute pana aparat mașina, apoi a vorbit cu asistentele, iar pacienții așteptau. Eram 5 pacienți. Când am întrat NU a salutat pacienții, care ii și platesc consultatia a început sa vorbească...... NU NU NU MERGEȚI la astfel de medici.
Dinicu T329 zile în urmă
O dr. care este pusa doar pe facut bani. Tipa, mananca, îsi discuta viata privata cu asiatentele toate cu pacientii în sala sau in camera de consultatie. Unde mai pui ca sa umplut ca pomul de Craciun cu mazgileli pe piele. Zici ca e satanista. Nu va mai dati bani munciti cu greu la una care nu mai are ce face cu ei si nu o mai intereseaza nici meseria care o face. Stai la pensie cucoana daca tai saturat si nu mai faci cu placere meseria ta.
Struta Gabriela1 an în urmă
Soțul și mama mea au fost în tratament la dna.dr.6ani,timp în care au cheltuit degeaba pt.ca boala a avansat.Am cerut și alte păreri și am fost trimiși de urgentă la București. Aici au fost operați cu succes și medicii au fost contrariati de tratamentul aplicat de d-na dr.Aceasta doctorița nu are empatie pt pacient,te cheamă la consult pt.bani și nu îți dă nici o șansă de vindecare.Mereu este plictisită și nervoasă. Nu sfătui pe nimeni să piardă timp,bani și sănătatea pe la acest cabinet.
Ionica Oprisan
Ionica Oprisan2 ani în urmă
Mult stimată dna doctor, îmi exprim toată recunoștința și mulțumirea pentru tot efortul depus de dvs. Sunteți un om minunat, un medic profesionist și cu suflet mare. Sunteți o binecuvântare pentru această lume. Vă mulțumesc frumos pentru tot!
Florentine Turk
Florentine Turk2 ani în urmă
Personalul amabil, doamna doctor raspunde cu rabdare la orice neclaritate, atmosfera relaxanta.
Ionel Baltag
Ionel Baltag2 ani în urmă
Multumesc tuturor pentru recenzii . Pe mine m-a ajutat sa iau o decizie .
Carmen Dolinescu
Carmen Dolinescu2 ani în urmă
Și aceasta steluta, e mult prea mult. Programarea a fost la ora 12, medicul a venit la ora 14, atitudine aroganta, vorbește cu aparținătorul pacientului în timp ce consulta alt pacient, nu, nu, nu recomand, pe banii nostrii nu e posibil asa ceva, 260 lei o consultație, unde i se reconfirma un diagnostic, iar soluțiile și recomandările toate sunt scrise pe o foaie, urmând ca după ce le citim și semnam sa discutam... Nuuuuu și atât, păcat ca unii medici uita ca sunt și ei oameni în primul rand, ca nimeni nu e Dumnezeu pe acest pământ 😥
Daniela Dima
Daniela Dima2 ani în urmă
Citind recenziile am decis sa nu vin aici, deci mare grijă cum vă comportați cu publicul!
Varg Vikernes
Varg Vikernes2 ani în urmă
Singura clinică din galați unde la telefon ți se spune un preț,iar,la fața locului cam dublu trebuie să plătești,5 asistente pe sală și totuși absolut totul se mișcă extrem de greu,nu recomand,nesimțire si atitudine mizerabilă din partea doctoritei,rusine
Alina
Alina2 ani în urmă
Nu recomand! Peogramarea nu se respectă. "Doamna doctor" total dezinteresată, tonul vocii era de parcă am venit la cerșit la 3 dimineața.
Valentina DECUSARA
Valentina DECUSARA2 ani în urmă
Ora de programare nu se respectă! Am stat împreună cu băiatul meu 1.15 minute ca să așteptăm. Sala plină de oameni. Nu se respectă nici o distanțare socială! Durata consult 5 minute. Iti vorbește cu dispreț. Părintele nu are voie cu copilul în sală. Iti închide ușa în nas si incepe sa te vorbească pe tine ca părinte, fără să te cunoască, de rău cu asistentele. Vorbește cu gura plină de covrigi! Nu are nici un pic de respect. Nesimțire totală! Nu se poate numi doctor!😥😥
Locații recomandate