/Dambovita/Oftalmolog

Centrul Oftalmologic OPTIC ART

Strada Cetății nr 24, Târgoviște 130036, România

Centrul Oftalmologic OPTIC ART
Oftalmolog
3.8
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFF4+P4 Târgoviște, România
+40 245 614 624
opticart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Bob
Paul Bob2 ani în urmă
Am fost clientul acestui Centru,am plătit o pereche de ochelari cu niște rame superbe ,în 3 luni au cedat...lentilele nu sau folosit în totalitate,dar nu le-am primit pe cele ramase...
De 20 de ani de când folosesc ochelari nu am VĂZUT țeapă mai mare ca aici.
Ionescu ionescu
Ionescu ionescu4 ani în urmă
dna dr. oprescu maria este o ESCROACA, anul trecut i-a spus mamei ca are cataracta la ambii ochi, ne-am imprumutat de 2000 lei, din care 1400 a costat cristalinul, restul fiind ciubucul dansei, si i-a facut operatia doar la un ochi. Anul asta, mama a mers la o consultatie la un alt doctor care i-a spus ca nu are cataracta si ca s-a operat degeaba!! Nenorocita, doar cu bani furati de la pacienti si-a construit clinica aia monstruoasa!!
Daniela Elena
Daniela Elena4 ani în urmă
Doamna Dr. Oprescu Maria..o escroacă lipsită de empatie față de pacienții săi. Un vocabular care lasă de dorit la fel si atitudinea ei..O atitudine grețoasă si de superioritate..
Augustin Badea
Augustin Badea5 ani în urmă
Clinica nouă cu finisaje frumoase. Din nefericire atât. Am avut programare pt un câmp vizual computerizat și o interpretare a sa la ora 11.00. Am ajuns la clinică la ora 10:45.Am făcut testul in 12 minute începând cu ora 12.Am plătit testul la recepție la ora 12:18.De la ora 12:18 până la ora 13:15 am așteptat sa intru pt interpretare la dna dr Oprescu Maria dar nu am avut noroc. Întrările la consultație se fac după cum dorește dânsa :cunoștințe, cunoștințe de cunoștințe, amici, rude, etc.. programările sunt pentru proști. Această "doamnă" are o atitudine care lasă de dorit față de pacienți în general și față de bătrâni în special.
Rezumat:pt un test de 12 minute am așteptat 2:30 ore și trebuia sa spun și "mulțumesc" și sa ma rog sa am parte de o interpretare.. tot pe banii mei.
NU RECOMAND!
Ovidiu N.
Ovidiu N.5 ani în urmă
Total nemulțumit de aceasta dr. oprescu, se poartă urât cu pacienții în vârstă, nu are niciun fel de empatie pentru ei, pentru faptul că nu aud bine, se răstește la ei sau, mai rău, îi ia mișto. Nu o interesează decât sâ-i dai plicul. Și nici atunci, dacă ai avut proasta inspirație să îi pui prea puțini bani, nu se poartă mai frumos. Este o nesimțită plină de grețuri, o parvenită ahtiată doar de bani.
Păziți-vă de ea!!!
Adriana Ciobanu
Adriana Ciobanu2 ani în urmă
Mulțumiri doamnei doctor Oprescu Maria, care i-a salvat ochiul mamei mele, grav afectat de o cataracta foarte veche. Nu înțeleg recenziile negative. Mama mea a avut parte de multa amabilitate și profesionalism, iar condițiile și aparatura sunt de nota 10.
Catalin preda
Catalin preda2 ani în urmă
Cei mai buni!!! Personal de excepție!! Mulțumim domnului doctor pentru impresia plăcută care ia creat o fetitei mele!!!
Andrei Radu
Andrei Radu2 ani în urmă
Am facut o programare cu doua saptamani inainte de consult, pentru o zi de luni. Vineri am fost sunat sa confirm ca vin la programare. Luni dimineata sunt sunat ca doamna doctor "nu mai poate veni".
Locații recomandate