/Buzau/Oftalmolog

OPTICA MEDICALĂ ELIOPTIC

Strada Constantin Brâncoveanu, Râmnicu Sărat 125300, România

OPTICA MEDICALĂ ELIOPTIC
Oftalmolog
4.4
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92JV+2C Râmnicu Sărat, România
+40 785 824 680
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Cerasela Ion
Cerasela Ion2 ani în urmă
Profesionalism, cred că acesta este cuvântul pentru a descrie acești oameni minunați! Nu cred ca am fost tratată vreodată cu atât de multă căldură și respect în țara mea!
Doamna este extraordinară, îți explica atât de calm și de frumos tot ceea ce vrei să știi! Mi-a spus de la început că nu este medic este inginer. Recunosc că, prima dată am vrut să renunț, (m-am gândit că că daca nu este medic, nu pare a fi ok), dar mai apoi am zis să încerc și nu regret!
Mi-a verificat vederea cu atât de multă implicare explicând constant ceea ce face și de ce. Am rămas plăcut surprinsă! Și văd perfect!
Prețurile ochelarilor sunt de la cele mai mici , până la cele mai mari, ai de unde alege! Însă respectul și căldura lor m-au surprins plăcut!
Când voi reveni în țară, voi opta tot pentru serviciile voastre!
Cu mult respect,
Cerasela!
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Cabinet de amatori. Nu eşti anunțat când intervine o problemă și ți se anulează o programare. Atitudine sfidătoare a domnișoarei de la recepție față de pacienți. Lipsă de profesionalism. Oferte inșelatoare (la oferta cu consultație gratis nu esti consultat de un medic ci de un tehnician și doar dacă îți comanzi de la ei).
Andrei Chiriac
Andrei Chiriac2 ani în urmă
Foarte draguta doamna doctor, un zâmbet toată si talkative. Comparativ cu băieții de la lensa bucuresti care au cerut 800 de lei pe niște lentile, ea mi-a cerut un preț de 2 ori sub, calitatea fiind aceeasi. Nu ma încălzește cu nimic faptul ca vai doamne sunt lentile de la nu știu ce firma, atat timp cât sunt tot de sticla și vad bine.

Rapiditatea cu care au zis ca sunt gata lentilele m-a șocat inițial. Mi-a zis oarecum cu o mahnire asa ca "vor fi gata maine" eu fiind surprins ca nu imi zice de "câteva zile" care știm cu totii cât inseamna la frumosul București:)) mi-a dat de inteles ca pot fi gata și in aceeasi zi uneori.

Pe soțul dumneai il cunosc personal, un om foarte bun și care își stie meseria.

5 din 5 pentru ei. Apelați cu încredere!
Loredana Stoica
Loredana Stoica2 ani în urmă
Inițial când s-a deschis aceasta firma am fost sceptica, doctorița mea fiind alta. Însă am spus ca merita încercat, și nu am dat greș. Experienta a fost peste așteptări, am câțiva ani de când merg aici. De fiecare data am achiziționat ochelarii, cât și lentilele cu garantie.
Prețurile sunt pentru toate buzunarele, iar calitatea este peste așteptări! ❤️
Nedelcu emil
Nedelcu emil2 ani în urmă
RECOMAND!
Oameni minunați, servicii de calitate!
Andreea Popa
Andreea Popa2 ani în urmă
Recomand!
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Anca Ezaru
Anca Ezaru2 ani în urmă
Locații recomandate