/Bucuresti/Oftalmolog

Otofta

B-dul. Iuliu Maniu, Bloc 6E, Scara 2 Parter, Apartament 127, București 061072, România

Otofta
Oftalmolog
4.5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MX+XJ București, România
+40 770 358 242
dr-anghel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–12
Marți: 15–18
Mirecuri: 9–12
Joi: 15–18
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Udrea Ion
Udrea Ion2 ani în urmă
Dna dr. Anghel Elena este un medic cu adevarat profesionist. Am fost la mulți medici cu copilul pentru probleme cu urechea, dar nu am găsit multi profesioniști în acest domeniu. Recomand 100%.
Vasile marcu
Vasile marcu2 ani în urmă
Dna dr. Anghel Elena este o “MARE DOAMNA”, atat din punct de vedere profesional cat si socio-uman. De 4 ani ma bucur de maiestria dumneaei de a-mi tine sub control un colesteatom “rebel”. Ii multumesc inca o data.
Giorgiana Nica
Giorgiana Nica2 ani în urmă
O recomand pe dna doctor Anghel Elena.
Lucreaza usor, cu rabdare si inspira multa incredere.
In plus explica si arata starea de fapt a problemei.
Multumesc!
Maria Popescu
Maria Popescu2 ani în urmă
Dna Doctor Anghel Elena este o persoana placuta, dar nu are rabdare sa asculte motivele pentru care ai intrat in cabinetul dansei. M-a expediat rapid fiind ocupata cu alt pacient, care astepta in anticamera alaturi de asistenta. Consultatia a durat cca. 10 minute iar medicatia similara cu ce aveam prescris de medicul de familie! Onorariul 250 ron!!! Nu recomand acest medic datorita atitudinei fata de pacient!
Costel boboc
Costel boboc2 ani în urmă
Profesionalism,intelegere,promptitudine dar din păcate timpul,cel mai mare dusman al nostru,ii impiedica pe acești doctori minunați sa faca si mai mult pentru cei aflati in suferință .Multumim pentru ca existați
Gabriela Stanciu
Gabriela Stanciu3 ani în urmă
Dine pacate nu dau decit o stea ! Am mers la acest cabinet la oftalmologie in urma recenziilor de aici . Am precizat la programare ca vreau la Dl. dr.Anghel, dar cin am intrat in cabinet ,dinsul a stat la birou si consultul mi l-a facut fiica dinsului, o tinerica medic seepecialist care presupun isi face stagiatura cu tatal sau ,desigur . Fiindca la mine era doar un control si o prescriptie de ochelari , mi-a fost jena sa comentz ceva, cu toate ca eu as fi vrut ca dinsul sa ma consulte ,nu o incepatoare.De asta am si venit la un cabinet privat ,sa-mi aleg medicul ,nu ?
Poate nu ar fi fost mare problema ,daca ceea ce mi-a prescris dra dr. ar fi fost corect. Dar cind am mers la optimetrist sa comand ochelarii ,dinsul mi-a spus vazind reteta ,ca nu poate fi asa o mare diferenta intre dioptriile de aproape si cele de distanta, adica 1,25 cu 4 (citit)., mai ales ca la cei vechi ,facuti cu 1 an si jum inainte, aveam 3)Am facut nenumarate teste la dinsul , si mi-am dat seama ca 4 este prea mult pt mine, si am comand
at dioptrii 3,5 ,nu 4 cum imi daduse dra dr. In concluzie sint f.dezamagita .Nu a meritat deloc cei 150 ron.(tarif in mod normal la un medic primar nu la unul specialist ).
Andrei Sandoi
Andrei Sandoi2 ani în urmă
Buna seara, o sa va prezint experienta mea cu Doamna Dr. Anghel Elena. Observ ca nimeni nu a povestit experienta pt ca oamenii cat de cat sa isi faca o idee. Poate am avut eu putin ghinion. Oricum, sper ca acest feedback sa fie privit intr-un mod constructiv si nu distructiv. Nu asta intentionez. Deci doamna de la receptie care se ocupa cu rezervarile a fost ok, chiar ok, am ajuns acolo am asteptat, oamenii punctuali. Intriga este ca am platit o consultatie si 2 extractii din urechi si totul a fost 350 de lei. Acest aspect priveste calitatea serviciilor pe banii platiti. Am intrat, nu m-a intrebat nimic, m-am asezat cuminte pe banca, totul ok, mi-a extras ce era rau, a observat si o neregula la urechea dreapta, am inceput sa spun eu ce simptome am ( si le am de 15 ani, nu de azi de ieri), dar nu prea am mai continuat pentru ca parea ca oricum nu o intereseaza si atitudinea era gen "ce ma ce imi zici tu mie ca eu stiu mai bine". Asta e parerea mea, poate ma insel. Apoi m-am ridicat si nu-mi zicea nimic dar tot se apropia semn sa ies, s-a terminat, sa plec acasa. A pomenit ceva de o biopsie si inca un procedeu pe care nu l-am inteles. Am inceput in drum spre plecare sa mai pun 1, 2, 3 intrebari despre modul cum as putea sa rezolv totul pentru ca nu imi zisese nimic, doar pomenise ceva si a lasat-o in pom. La cererea mea mi-a oferit o recomandare si am plecat. De procedeul de curatare, 5 stele, si-a facut treaba. Acum concluzia. Sa iei 350 de lei, sa cureti 2 urechi si sa arunci 2 vorbe fara explicatii mi se pare cam umilitor. Adica, doar pt ca sunt un strain si nu am ajuns prin cunostinte la tine si la privat, in conditiile in care lucrezi si la stat, sa fii atat de lacom, mai ales ca nu ai observat mai nimic, nu mi-ai testat urechile, nu ai folosit camera sa studiezi in amanunt urechile (adica in felul asta vad eu o consultatie), nu ai explicat nimic, nu stiu, poate am avut eu asteptari, dar 350 de lei reprezinta 1/3 din salariu pt unii oameni. Eu totusi am venit cu lectia invatata, imi cunosc corpul, dar altcineva daca venea, bunicul sa zicem, "pleca mai prost decat venea" .Voi judecati si din experientele cu acesti oameni imi puteti da dreptate sau nu. Am dat 4 stele sa nu fiu eu baiatul rau care strica reputatii si dupa cum am zis este un feedback constructiv, dar nu e de 4 stele nici pe departe. Multumesc! Bafta in continuare!
Octav nita
Octav nita2 ani în urmă
Doamna Doctor Anghel Elena un Doctor Extraordinar. Mi-as dori sa existe mai multi medici ca dna Anghel. Recomand cu tot sufletul!!
Locații recomandate