/Bucuresti/Oftalmolog

Clinica Oftalmologica Oftalmestet

Calea Șerban Vodă 35, București 030167, România

Clinica Oftalmologica Oftalmestet
Oftalmolog
3.5
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4F3+24 București, România
+40 21 322 8245
oftalmestet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Voiculet
Iulian Voiculet2 ani în urmă
Nota 1 😡😡😡s-au tot bâlbâit în punerea unui diagnostic și nici după 2 operații nu au rezolvat nimic, plus ca la final au dat o rețetă cu un medicament care nu se mai fabrica de 3 ani.cand le-am adus la cunoștință recepția m-a întrebat într-o mare nepăsare daca mai vreau sa îmi facă o programare
Andreea Claudia Scurtu
Andreea Claudia Scurtu2 ani în urmă
Am fost acum 1 saptamana la dna dr. Speranta, dar caracterul ei lasa de dorit!!! Pacat de experienta pe care o are in domeniu....am stat in cabinetul ei 5 minute sa imi spuna ca cel mai bine ma duc la spital de stat 😂 si am si platit programarea
Ivan bogdan
Ivan bogdan2 ani în urmă
In urma cu 7 ani am ajuns la aceasta clinica. Ambientul era unul rafinat, dupa chipul doamnei doctor Schmitzer, un om frumos nu doar fizic, ci si la suflet, dupa cum aveam sa constat. Doamna doctor mi-a pus diagnosticul aproape fara sa ma mai investigheze cu ajutorul aparatelor, eu confruntandu-ma cu o anumita problema de mai multa vreme, dar pentru care nu gasisem rezolvare. Ce m-a impresionat din prima clipa e firescul profesionalismului acestui medic, a carui siguranta iti inspira respect si admiratie. Din cand in cand revin la control si de fiecare data am acelasi sentiment, ca doamna doctor Schmitzer este un medic valoros, caruia trebuie sa-i multumim ca exista.
De asemenea, la un moment dat, a trebuit sa vin la clinica in regim de urgenta si cum doamna doctor Schmitzer nu m-a putut consulta, am fost preluata de doamna doctor Simionescu, a carei prestatie medicala mi-a reconfirmat ca am fost norocoasa sa gasesc aceasta clinica.
Citesc in unele recenzii despre tarifele mari de aici si despre faptul ca noi, pacientii, nu suntem mangaiati pe crestet. Din punctul meu de vedere, preturile sunt mai mici decat ar trebui, calitatea actului medical fiind cu totul deosebita.De fapt, cred ca asta ar trebui sa ne intereseze, nu daca medicii de aici ne-au tinut sau nu in brate. Oare noi, la locurile noastre de munca, suntem perfecti?
In ceea ce ma priveste, calitatea serviciilor acestei clinici este una exceptionala, de aceea va multumesc aici, cand vin la consultatii si , de cele mai multe ori, in gand!
Irina Firuti
Irina Firuti4 ani în urmă
Am cerut avizul dnei dr Schmitzer despre oportunitatea unei blefaroplastii, la care 2 medici esteticieni pînă atunci se grăbiseră să mă programeze, cu costuri ridicate. Dr Schmitzer a fost singura care a evaluat cazul într-un context general și mi-a recomandat să revin după 6 luni pt reevaluare, fără să se arunce la operație, deși o operație i-ar fi adus un cîștig.
Deplîng obiceiul de a împroșca cu noroi "pe internet" la cel mai mic motiv de insatisfacție pe care îl au unii pacienți. Și mai cu seamă atunci cînd plîngerea îi este luată în seamă de către personalul clinicii și i se oferă explicații politicoase, așa cum se face aici, iar pacientul reclamagiu nu-și retrage plîngerea. Arată a frustrare și comportament răzbunător. Sau poate dumnealor, în domeniul în care muncesc, sunt capabili de lucruri de mai bună calitate, dar cel puțin la fel de dificile ca a conduce o clinică medicală?
Marius musuroi
Marius musuroi2 ani în urmă
Nu recomand! Am fost diagnosticat cu o aparenta conjunctivita acuta. După 3 săptămâni de tratament, 5 tipuri de picături diferite + o crema, problema nu a fost rezolvată, ci doar s a ameliorat intr unele momente. Acum sunt în cautarea altui cabinet oftalmologic, lucru care vi l recomand și voua.
Andrei Petre
Andrei Petre2 ani în urmă
Dezamăgit de organizarea defectuoasă a programării. E lipsă de respect față de client să nu poată fi primit de medic nici după 40 de minute de la ora stabilita.
Mihaela Denisa
Mihaela Denisa2 ani în urmă
De trei zile sun ca să fac o programare și stau la telefon, câte 30-40 de minute și nu răspunde nimeni. Dezamăgitor.
Ana Cristina Teodorescu
Ana Cristina Teodorescu2 ani în urmă
Astazi aveam o programare la un consult la aceasta clinica si parerea mea este strict despre atitudinea doamnei care NE-A DESCHIS USA SI INTAMPINAT :
SUB ORICE CRITICA :
Am ajuns cu 20 minute mai devreme , am sunat la interfon si ne-a deschis o doamna care ne -a intrebat : CINE SUNTETI ? Zic : Am o programare insa am ajuns putin mai devreme . LA CINE ? ne intreaba pe un ton autoritar ...NE INCHIDE USA IN NAS PENTRU 1 MINUT , fara o vorba..nimic ..am vrut sa plec ...revine si ne spune sa intram SUNTETI IMPREUNA ? SUNTETI DIN ACEEASI FAMILIE ?? II raspund ca da si intru .Doamna respectiva cu o atitudine de " politista" ne impune sa ne DEZINFECTAM (dadea ordine) ..ma conformez si observ in mana dumneaei un termometru pe care mi-l aseaza fix - lipit de frunte - zic : stati , temperatura se ia la mana si nu DIRECT LIPIT DE in frunte , si nu mi-ati cerut acordul scris daca va permit asta ....zice : ESTE TERMOMETRU PENTRU FRUNTE ..bineinteles ca m-am enervat maxim si i-am spus : sunt si eu medic insa astfel de comportament nu am mai intalnit si va recomand sa mergeti sa vindeti in piata pentru ca nu aveti ce cauta aici . Si am plecat profund dezamagita la alt cabinet unde calitatea si amabilitatea fac diferenta intotdeauna...fara luat temperatura in mijlocul fruntii (acea doamna era intr-o bluza special pentru asistente/receptionere deci cred ca modul cum se adreseaza pacientilor spune multe si ...prima impresie pentru o clinica din pacate se creeaza cu prima persoana care te intampina !! DEZAMAGITOR
Locații recomandate