/Arges/Oftalmolog

Oftalmoterapia

Strada Rovine Nr. 1, Pitești, România

Oftalmoterapia
Oftalmolog
3.2
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV2F+8J Pitești, România
+40 348 430 420
oftalmoterapia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorina Vlad
Dorina Vlad2 ani în urmă
Personalul obraznic îi primesc cu prioritate pe cei care lasă atenții. Preturi nesimțite in raport cu serviciile. Nu respecta programările se intra pe ochi frumoși și dacă îndrăznești să comentezi ești tratat foarte urat. Doamna blonda de la recepție este minim Dumnezeu pe pamant ce sa zic eu acolo nu mai merg sper că nici voi❤️
Mario Dumitriu
Mario Dumitriu4 ani în urmă
Dmi
Dmi4 ani în urmă
Florentina Florentina
Florentina Florentina5 ani în urmă
Am dat comanda de o pereche de ochelari,spunandu-i doamnei de la receptie cerintele mele,a sosit cu totul altceva,ba mai mult,contrazicandu-ma ,spunandu-mi ca asa le am comunicat.Colac peste pupază mai cade si o lentila la mai putin de doua zile dupa folosinta.Dezamagitor.
Irina Socolescu
Irina Socolescu6 ani în urmă
Ne profesionalism. Se intra pe pile. Astept o ora cu copilul sa intram si introduce in cabinet pe cineva care era programat dupa noi. Urat.
Dan Dragut
Dan Dragut6 ani în urmă
Ovidiuvasile Pop
Ovidiuvasile Pop6 ani în urmă
Gabriela Truta
Gabriela Truta2 ani în urmă
L am internat pe tatal meu la dr Lazarescu la Sp Judetean Pitesti. Datorita tratamentului "deosebit" al dr Lazarescu, tensiunea arteriala a tatalui meu a ajuns la aproape 30, cu toate ca tensiunea lui, era in mod normal, sub 15 . Dr Lazarescu statea pasiva, ca si cum totul era normal, noi chemand ambulanta .Doar prin noroc nu a murit in ambulanta atunci, fiind salvat la Cardiologie,dar 8 luni mai tarziu, arterele suprasolicitate s au rupt si a murit. Astazi trebuia sa i uram de ziua lui de Sf Dumitru, si nu mai avem cui. Multa "competenta". Feriti-va !
Locații recomandate