/Vaslui/Notar

Societate Profesionala Bulumac Marin si Bulumac Catalin Ovidiu

Strada Ștefan cel Mare bl. 34, Vaslui 730006, România

Societate Profesionala Bulumac Marin si Bulumac Catalin Ovidiu
Notar
3.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPMJ+H4 Vaslui, România
+40 235 315 260
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina R
Alina R2 ani în urmă
Am fost de curand la Cabinetul Notarial Bulumac si am fost expediata de urgenta fara o explicatie clara sau trimitere la lege. Nu au fost capabili sa mentioneze legea schimbata acum o luna si jumatate ( am verificat si nu este nicio modificare la legea privind expirarea actelor de identitate in pandemie). Puteau foarte elegant sa mentioneze ca nu se murdaresc pe maini cu o procura de 100 Ron, si nu sa invoce niste motive nefondate ca odata cu expirarea cartii de identitate, pierzi orice drept de a face o procura in conditiile in care am un pasaport absolut valabil. Am reusit sa iau o procura de la un notar local fara nicio problema si mi s-a recunoscut inca dreptul meu ca si catatean roman care mi-a fost negat intr-un mod abuziv in acest cabinet. Nu recomand sub nicio forma acest cabinet.
Carmen Bota
Carmen Bota2 ani în urmă
Nemulțumită
VASILE NASTASE
VASILE NASTASE3 ani în urmă
Profesionalism..... am rămas impresionat de faptul ca mi-au fost explicate toate aspectele juridice și...... m-a costat contractul mult mai puțin ca-n alta parte..... Super!
Teodora
Teodora4 ani în urmă
Notari cu talent si experienta. Profesionali si corecti, cu mult simt de raspundere si o comportare ireprosabila cu clientii.
Danut Manea
Danut Manea4 ani în urmă
Da chiar am ancheiat un contract pentru casa mea la acest sediu de Notariat.
Lili Lungu
Lili Lungu4 ani în urmă
Profesionisti adevarti!
Mihaela Bandac
Mihaela Bandac2 ani în urmă
Prompti și profesioniști! Servicii de calitate. O colaborare excelenta. Inițial ne-a ajutat cu un certificat de moștenitor. Am fost încântați de serviciile dumnealor și am ales să încheiem un contract de vânzare cumpărare, tot cu dânșii.Domnul notar este de nota 10. Felicitări!
Pascaru Florin
Pascaru Florin2 ani în urmă
Servicii excelente, profesionalism si ce este cel mai important, rapiditate. In 24 de ore am rezolvat o problemă care in alta parte ar fi durat doua -trei saptamani. Recomand tuturor. Sunt cei mai buni din Vaslui. Am sa revin de cate ori este nevoie.
Locații recomandate