/Timis/Notar

Societatea Profesionala Notariala Românu - Notar Public Timisoara

Fructus Plaza, Str. Gheorghe Lazar, nr.24, parter, SAD 4 + 5 (Cladirea, Timișoara 300081, România

Societatea Profesionala Notariala Românu - Notar Public Timisoara
Notar
4.7
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65C+Q9 Timișoara, România
+40 256 436 999
bnpromanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu-Andrei Zaharia
Radu-Andrei Zaharia2 ani în urmă
Profesionalism și promptitudine. Am primit un răspuns coerent și clar argumentat la problema avută, iar demersurile au fost finalizate rapid.
Sorin bratu
Sorin bratu2 ani în urmă
Profesionisti de nota 11.O placere sa tranzactionezi aici.
Ana ermina druja
Ana ermina druja4 ani în urmă
Cel mai bun notar public din Timisoara. In luna august 2018 am facut o vanzare cumparare prin intermediul lor si am fost impresionata de profesionalismul , promptitudinea si seriozitatea de care au dat dovada. Preturile sunt decente si rezolvarea problemelor se face cu rapiditate. Anul asta intentionez sa apelez la ei din nou. Mi-au fost recomandati si ii recomand la randul meu din toata inima.
Toni is traveling
Toni is traveling5 ani în urmă
La ghișeu preiau actele fără dram de profesionalism iar atunci când greșesc nu sunt în stare sa recunoască asta și în schimb dau vina pe tine și îți dau țeapă spunându-ti că trebuie să plătești iar dacă vrei sa refacă actele corect. Foarte scump și treabă făcută foarte prost și totodată haos total în clădire, nu recomand, nu vă lăsați orbiți de cat de bine arată clădirea.
Ovidiu Blidar
Ovidiu Blidar6 ani în urmă
Profesionisti în adevăratul sens al cuvântului, am colaborat cu majoritatea birourilor notariale din Timișoara și dacă aș avea de făcut orice act, aici l-aș face. Fetele de la recepție sunt primitoare, serviabile, există trei notari cu mult bun simț și cu un program bine stabilit, nu trebuie să aștepți dacă îți faci programare, sunt la curent cu orice modificare legislativă și cel mai important sunt impartiali. Locația este peste așteptări și te simți respectat. Încercați, din punctul meu de vedere, zero șanse să fiți dezamăgiți.
Cristin719
Cristin7196 ani în urmă
Am avut placerea sa cunosc o persoana deosebita,pe linga faptul ca a demonstrat a fi o adevarata profesionista !!!Multumesc din suflet pentru disponibilitatea dumneavoadtra dar si a intregului team.
Florin Stanescu
Florin Stanescu6 ani în urmă
Am avut placerea de a lucra cu acest birou notarial, pot sa va spun ca au servicii de calitate si o locatie superba. Sunt profesionisti in tot ceea ce fac, va ajuta in orice problema si sunt respectuosi. Recomand cu incredere!
Carmen Olariu
Carmen Olariu2 ani în urmă
Punctualitate, solicitudine și maxima competenta profesionala!
Recomand cu căldură!
Locații recomandate