/Timis/Notar

Biroul Notarului Public Incze Edit

Strada Mareşal Alexandru Averescu 55, Timișoara 300425, România

Biroul Notarului Public Incze Edit
Notar
3.1
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6JM+QG Timișoara, România
+40 256 270 101
notariatpublic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flavius Mădălin Vitejanu
Flavius Mădălin Vitejanu2 ani în urmă
Nesimtire mare! Am ajuns la cabinet la ora 09:55, avand programare la 10, si ii spun doamnei de la informatii acest lucru, dupa care ea, cu o nesimtire mare, imi spune sa astept ca mai sunt si altii la rand. Nu recomand! Servicii de foarte proasta calitate si nesimtire mare!
Loredana Andrusco
Loredana Andrusco2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism. Am asteptat mult pt ca actele sa fie gata, insa din pacate au fost si gresite, astfel s-a intarziat plata vanzatorilor de catre banca. Preturile au fost cu mult peste media altor notari din Timisoara. Nu recomand acest notar!
Gabi051996
Gabi0519964 ani în urmă
Cu o programare facuta in prealabil la ora 10:30 si promisiunea efectuării pe loc a unei imputerniciri, am ajuns la o amanare, citez "nu vezi ca am mult de lucru, o fac pe saptamana viitoare" 👎
Gabriela Ioica
Gabriela Ioica4 ani în urmă
Eu am avut o experienta placuta cu dna notar. Am avut de radiat o ipoteca de imobil. Mi-a raspuns la emailuri (nu a fost nevoie sa ma deplasez pana la dansa) si suma din email a fost si cea care mi-a cerut-o la final (nu a fost marita). Preturile sunt mai bune decat la alti notari din centrul Timisoarei.
Cezar Babici
Cezar Babici4 ani în urmă
Am sunat pentru o programare, și mi-a tăiat-o din start: “pe săptămâna viitoare..domnu”!
Henry Mcfly
Henry Mcfly5 ani în urmă
0/0 Am ajuns la ora 11 pentru o copie legalizata si ma chemat a doua zi de la ora 8:00 ca azi are prea mult de lucru(nu era nimeni la coada, avea documente probabil ..., dar o copie era prea mult de lucru). De evitat.
Adrian Petr.
Adrian Petr.5 ani în urmă
La telefon raspunde o voce plictisita care te trimite cat mai repede la plimbare. Nu uitati ca orice societate traieste din faptul ca are sau nu clienti.
Ileana M
Ileana M6 ani în urmă
Va rog sa treceti un program de lucru, un interval orar in care puteti fi sunati. Aveti de la 12.00 la 0.00, dar daca suna cineva dupa ora 15.00 nu mai raspunde decat fax-ul
Locații recomandate