/Suceava/Notar

BIROU NOTARIAL AGACHE DUMITRITA GABRIELA

Strada Vicilicilor NR.3, Vatra Dornei 725700, România

BIROU NOTARIAL AGACHE DUMITRITA GABRIELA
Notar
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
89V5+FW Vatra Dornei, România
+40 753 747 346
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasilica Bostan
Vasilica Bostan2 ani în urmă
Profesionalismul la el acasă ! Vă mulțumim mult. Sărbători fericite !
Pinguinu' imperial
Pinguinu' imperial2 ani în urmă
Am venit de la 250 km din jud Cluj ptr a intocmi actele de vanzare-cumprarare ptr o proprietate in Vatra Dornei. Cel mai important aspect in relatia cu d-na notar Agache a fost COMUNICAREA usoara, atat prin telefon cat si pe whatsapp (cand a fost nevoie de a transmite documente ptr a fi studiate inainte de a le semna), cat si AMABILITATEA si RABDAREA doamnei in a imi explica orice nelamurire am avut referitoare la documentatie. Domna notar iti explica tot ce trebuie sa stii, astfel incat sa intelegi ce semnezi!

Plus ca d-na notar se ocupa de obtinerea tuturor actelor aditionale necesare intocmirii actelor de care aveti nevoie. Ma refer la actele care le poate obtine ea. Ceea ce a contat foarte mult ptr mine, avand in vedere ca nu a mai trebuit sa fac eu drumuri pe la Suceava sau Campulung, pe la diverse institutii..

Platesti cat costa, (preturile sunt corecte) dar macar stii ca nu mai ai alte batai de cap! Pentru mine, timpul e mai important decat banii, iar faptul de a rezolva rapid si usor situatia conteaza mai mult, avand in vedere distanta de la care am venit.

Recomand din toata inima serviciile doamnei notar!
Viorica Necula
Viorica Necula2 ani în urmă
Am ales pe doamna Notar Agache, după ce am citit toate recenziile care i -au fost atribuite si nu pot decît să confirm. Este o profesionistà serioasă, pregatită si în acelasi timp foarte amabilà, dispusă să rezolve orice problemă cu îndemanare si rapiditate, asa cum mi s-a antamplat. O racomand cu tarie celor care vor să se simtă confortabil în alegerea unui bun profesionist! Pretul este m-ai mult decat bun! La randul meu, nu pot decat sa spun: " multumesc din suflet, doamna Notar Agache!!!"❤
Mariana Ana Chendes
Mariana Ana Chendes2 ani în urmă
Recomand cu drag și respect colaborarea cu această scumpă doamnă, ne-a fost de mare ajutor la intocmirea rapida si explicită a documentației necesare.Amabila și profesionistă, este cu siguranță recomandarea perfecta.Respect!
Radu-Florin Lazar
Radu-Florin Lazar2 ani în urmă
Servicii, nota 10 cu FELICITĂRI!

Am venit de la Iasi, 250 de kilometri, pentru a realiza o achiziție si doresc sa spun ca am fost foarte incantat, de cum au decurs lucrurile.

Doresc sa o felicit inca o data si sa ii mulțumesc pentru profesionalismul de care a dat dovada!
Ciprian-Dumitru Ciofu
Ciprian-Dumitru Ciofu2 ani în urmă
Profesionalim, promptitudine si punctualitate!
Am primit din partea doamnei notar sfaturi pertinente, corecte si intr-un timp foarte scurt.
O recomand cu caldura!
Ioana Dobos
Ioana Dobos2 ani în urmă
Din propria mea experienta, domana notara are un nivel de profesionalism rar intalnit, stie sa explice problemele si o calitate care o descrie perfect este rabdarea. A fost foarte rabdatoare cu privire la situatia cu care m-am prezentat. In final, o recomand cu mare drag. Toata stima si respectul!
ADINA NACOV
ADINA NACOV2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de experiența avută la acest birou notarial.
Am fost foarte plăcut surprinsă de calitatea serviciilor și de amabilitatea și profesionalismul doamnei notar. Doamna notar este foarte amabilă și răbdătoare, răspunzând tuturor nelămuririlor într-un mod calm și prietenesc.
Recomand cu mare drag!
Profesionalism, promptitudine și amabilitate sunt câteva din calificativele pe care le pot acorda acestui birou notarial.
Recomand cu incredere!
Multumesc frumos pentru ajutor!
Cu siguranță, când voi mai avea nevoie, voi apela tot la dumneavoastră.
Locații recomandate