/Prahova/Notar

Birou Notarial Laslo și Dobre

Strada Democrației 8, Ploiești 100558, România

Birou Notarial Laslo și Dobre
Notar
3.5
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2QH+33 Ploiești, România
+40 244 513 897
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–17
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina Hoffmann
Madalina Hoffmann2 ani în urmă
Steluta acordata nu reflecta nivelul de profesionalism a domnului notar Dobre ci lipsa de amabilitate, empatie, profesionalism si buna crestere de care "au dat dovada" angajatii acestui birou notarial. Din pacate, atitudinea personalului se reflecta asupra institutiei. Aspectul cel mai ingrijorator este ca este o epidemie de lipsa de respect la adresa clientului si personalul acestui birou notarial pare sa prezinte simptomele aferente. Nu stiu cand anume s-a transformat clientul intr-un "cersetor" pe banii proprii. Aceasta atitudine o astept din partea angajatilor de la stat, care parca ne fac o favoare in loc sa-si indeplineasca atributiile de serviciu.
Am avut "placerea" sa interactionez de trei ori cu acest birou notarial, intrucat nu am dorit sa trag concluzii pripite de la prima intalnire. Am acordat o a doua si o a treia sansa. Rezultatul este steluta acordata astazi si gustul amar pe care o sa-l simt de fiecare data cand ma voi gandi la acest birou.
Daca doriti sa fiti tratati cu lipsa de respect, sa asteptati un timp indelungat, pentru ca ordinea de venire si expunere a problemelor nu este respectata, sa plecati fara sa va fi fost raspunse intrebarile de catre personal fara sa fi avut sansa sa poti adresa intrebarea domnului notar, atunci este locul pe care-l cauti.

My review is not a reflection of the public notary's level of professionalism but for the remaining staff at this respective public notary office. It's a reflection of the lack of good manners, empathy and kindness that are not to be experienced while being at this particular institution.
Unfortunately, the attitude of the staff reflects upon the institution as a whole. The most worrying aspect is the lack of respect towards the clients. There seems to be a disease and its main symptom is the lack of respect. While this tendency is to be found mainly in a state institution, this public notary office's personnel seem to be presenting the same symptoms of lack of respect.
I had the misfortune of interacting three times with this notary office. I thought the decent thing to do is to extend them a second and third chances. That was a mistake on my part, which will never happen in the future.
If you wish to be treated without respect, empathy; to have your questions unanswered and leave without a solution to your problem, you can go ahead and choose this public notary office. Should this be the case, I wish you the best of luck. You'll need it.
Dragos Moldoveanu
Dragos Moldoveanu2 ani în urmă
Cici Piciorus
Cici Piciorus4 ani în urmă
Dl Dobre este de o profesionalitate deosebita, cu multa rabdare si intelegere, cauta solutii specifice fiecarui caz in parte. Il recomandam cu toata increderea, mai ales in hatisul de birocratie, hartogaraie, cereri si legislatie incurcata care este in Romania.
Andrei Grecu
Andrei Grecu4 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism și etică profesională!
Georgian Vintila
Georgian Vintila6 ani în urmă
De incredere! Promptitudine!
Nicoleta Tatuta
Nicoleta Tatuta7 ani în urmă
Am sunat la telefon si mi se spune ca au foarte multă treaba si ca nu ne înțelegem. Este greu sa înțelegi când nu Asculți ce vrea clientul si mai ales nu ii închizi telefonul in nas. Dvs știți dacă vreți sa aveti de aface cu astfel de persoane. Mult succes va doresc in continuare!!
Costin Guruva
Costin Guruva2 ani în urmă
Timp foarte mare de asteptare pentru lucruri simple (copie legalizata)...aprox.1 h😴😴😴
Liviu Chiper
Liviu Chiper2 ani în urmă
Numarul de telefon afisat nu este corect.
Locații recomandate