/Prahova/Notar

B.N.P. ROXANA ANDREEA MUŞAT

Bulevardul Carol I 73, Câmpina 105600, România

B.N.P. ROXANA ANDREEA MUŞAT
Notar
4.1
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PHM+W9 Câmpina, România
+40 244 331 300
notarcampina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pacamu_2008
Pacamu_20082 ani în urmă
Andrei Matei
Andrei Matei2 ani în urmă
Maria Dora Pavel
Maria Dora Pavel2 ani în urmă
In ciuda aglomerației pe care mi-o explic si prin faptul ca oamenii sunt bine tratați, a fost o experiență plăcută. Doamnele de la recepție sunt drăguțe, amabile, calme si eficiente. La fel si Dna notar este un om profesionist, calm, chiar cu simțul umorului. In concluzie este un birou notarial normal, asa cum ar trebui sa fie toate. Recomand cu încredere.
Oana Istrate
Oana Istrate3 ani în urmă
Chris Logan
Chris Logan5 ani în urmă
(Tradus de Google) Din cauza experienței mele, această firmă de avocați și notari a fost o idee a unei persoane bune și a unui prieten apropiat al vieții mele, puțini oameni pot vedea astăzi ca fondatori. Este un loc bun pentru a rezolva o problemă de hârtii, Andrea este un notar bun și este recomandat ca 100/100 ca fondator al companiei, îmi pare rău pentru necazul Andrea, dar mi-a lipsit foarte mult prietenului meu, un salut cordial.

(Original)
Por mi experiencia este bufete de abocados y notarios ha sido una idea de una buena persona y buen amigo mio intimo de toda la vida , pocos seres humanos podemos ver hoy igual que el fundador . Es un buen sitio para arreglar algun asunto de papeles , Andrea es un buen notario y es 100/100 recomendable igual que el fundador de la empresa , disculpe la molestia Andrea pero lo he hechado mucho de menos a mi amigo , un saludo cordial.
Potarniche Octavian
Potarniche Octavian5 ani în urmă
Roxana Boroiu
Roxana Boroiu2 ani în urmă
Camelia Stanescu
Camelia Stanescu2 ani în urmă
Locații recomandate